Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV. Diana Bucșa s-a reinventat și a devenit Diana Vibe! Artista a lansat o piesă nouă, urmând o surpriză de proporții alături de Costi Ioniță

EXCLUSIV. Diana Bucșa s-a reinventat și a devenit Diana Vibe! Artista a lansat o piesă nouă, urmând o surpriză de proporții alături de Costi Ioniță

GALERIE FOTO (5)

Diana Bucșa s-a reinventat! Artista și-a ales un nume de scenă unic – VIBE – special pentru cei care o îndrăgesc. Diana este cu adevărat o artistă completă. Muncește de zor la noi proiecte muzicale, cu care să-și surprindă fanii. Celebra cântăreață ne-a oferit un interviu exclusiv despre cariera ei muzicală, dar și despre proiectele ce urmează să fie lansate. Finalista de la Eurovision 2022 ne-a dezvăluit, în premieră, detalii despre un proiect ce se anunță a fi un succes.

Diana Bucșa, artista care cântă în șase limbi

Diana Bucșa, una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, cântă în șase limbi. Aceasta poate fi considerată o adevărată performanță în lumea artistică. De-a lungul carierei ei a abordat mai multe genuri muzicale, după cum se poate observa și pe canalul ei de Youtube. Diana este de părere că un artist este complet atunci când poate să cânte orice gen muzical. Aceasta pregătește multe surprize pentru oamenii care o îndrăgesc.

Recent, a lansat o piesă numită „Dorul tău mă apasă”, foarte apreciată de internauți. „Dorul tău ma apasă este o melodie de suflet pentru toți cei care simt și cred cu adevărat ca după ploaie vine soare. Este o trăire care a pornit din experienta mea cu publicul. Melodia aceasta este pentru voi ,pentru  toți care imi asculta muzica și imi doresc sa va aducă zâmbetul in suflet și pe buze  …dacă am reușit acest lucru atunci mesajul meu a ajuns cu siguranța la voi din suflet pentru suflet ! Va pretuiesc și va apreciez”, ne-a spus Diana, despre noua ei piesă.

Diana Bucsa, colaborare cu Costi Ioniță

Este cunoscut deja faptul că Diana a cântat alături de Minodora și Cream, piesa „România Mea”, care a ajuns până în Finala Eurovision România 2022. Melodia a fost apreciată și ascultată în toate colțurile lumii, fie de români, fie de străini. După succesul răsunător de care s-a bucurat, Diana Bucsa ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că urmează să lanseze o piesă marca Costi Ioniță. Cu siguranță, piesa va fi un hit, căci toate creațiile lui Costi Ioniță devin ascultate și peste hotare.

Diana Bucsa ne-a mărturisit că piesa, compusă de Costi Ioniță și Alex Ceausu, special pentru ea, va ajunge la sufletele multora. Se anunță a fi un proiect plin de emoție, unde s-a depus multă muncă și talent, bineînțeles. Artista vrea ca totul să fie o surpriză pentru ascultătorii ei, însă ne-a dezvăluit că în aproximativ o săptămână, piesa marca Costi Fortza va putea fi ascultată pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini