Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV | Fiul de suflet al lui Gigi Becali a rupt tăcerea! Marian Ursea a vorbit, în exclusivitate, despre presupusa nuntă „în secret” și despre relația cu latifundiarul din Pipera

EXCLUSIV | Fiul de suflet al lui Gigi Becali a rupt tăcerea! Marian Ursea a vorbit, în exclusivitate, despre presupusa nuntă „în secret” și despre relația cu latifundiarul din Pipera

GALERIE FOTO (8)

În ultimele zile, fiul de suflet al lui Gigi Becali a devenit din nou subiect de discuție, după ce a apărut în presă un zvon potrivit căruia acesta s-a căsătorit în secret. Marian s-a declarat dezamăgit total de toată publicitatea negativă din ultima perioadă și a oferit un interviu în exclusivitate pentru REDACTIA.RO în care a dezvăluit cum au stat, de fapt, lucrurile, precum și în ce relații se află în prezent cu latifundiarul din Pipera.

Povestea lui Marian Ursea este una de-a dreptul tristă care a înlăcrimat multe persoane de-a lungul anilor. După ce a rămas fără tată, iar mama l-a părăsit, Gigi Becali i-a întins o mână de ajutor, iar asta l-a propulsat cât mai mult, acum devenind un artist de muzică populară.

Fiul de suflet al lui Gigi Becali spune adevărul despre nunta „în secret”

Contactat recent de REDACTIA.RO, Marian a dezvăluit faptul că ultimele articole apărute în presă i-au creat un mare dezgust, deoarece informațiile furnizate cititorilor au fost pe deplin eronate. Se pare că tânărul a avut nunta în urmă cu mai bine de doi ani, după cum a declarat chiar el.

„Nimeni nu a întrebat nimic despre subiectul acesta, nunta mea. Nu a fost un secret. Au fost poze în mediul online, apropiații și familia au știut, adică nu a fost nimic ascuns. Cununia religioasă a avut loc pe 20 septembrie 2022, odată cu botezul fetiței, iar cununia civilă a avut loc pe 20 septembrie 2021. Ținând cont că ne așteptam ca fetița să apară, am zis sa nu fie o diferență a numelui de familie, să fie totul legal.

Era și o perioadă în care nu se făceau nunți, așa că am preferat să facem cununia religioasă după. Nunta nu a avut loc acum. Nu sunt genul care să iasă în evidență cu planurile familiale. Nu m-am ascuns. Oamenii știau, toți fanii mei toți știau.

Presa nu a știut despre nunta mea pentru că nu am vrut. S-ar fi redactat tot felul de articole care nu ar fi făcut decât să mă denigreze sau să îmi atace familia. Poate că pare mă milogesc sau cerșesc, dar nu e cazul. Cine știe ce titluri mai apăreau și transformam un moment frumos, în ceva neplăcut. Eu nu știu cum se organizează o nuntă în secret”, ne-a dezvăluit cu sinceritate Marian Ursea.

Ce relație are Marian Ursea cu Gigi Becali în prezent și de ce latifundiarul a fost absent la marele eveniment

Deși acum este un tânăr tătic și soț, Marian Ursea nu a uitat de Gigi Becali, cel care i-a fost alături din momentul în care povestea sa s-a viralizat. După moartea bunicii, latifundiarul din Pipera i-a fost singurul sprijin, un adevărat model, așa cum mărturisește băiatul.

„Oamenii sunt informații despre legătura mea cu Gigi Becali. Eu recunosc că sunt într-o relație bună cu el. Mi-a fost mai mult decât un tată, mi-a fost alături, mă susține. Nu a fost prezent la nunta mea Gigi Becali. De știut știu că știe de ea. Noi am organizat evenimentul după o perioadă destul de urâtă, deoarece soția și fetița au avut ceva probleme imediat după naștere, am stat vreo două luni prin spitale. Eram prea dați peste cap. Ne doream să fim legați în fața lui Dumnezeu, motiv pentru care a fost un eveniment restrâns cu persoanele apropiate. Mi-aș fi dorit din suflet să fie cu noi, dar a fost ceva spontan.

Gigi Becali a fost și este în continuare ca un tată pentru mine. Nu a venit, a filmat, a cumpărat casa și nu l-a mai interesat. El m-a susținut în școală. Datorită lui pot să zic că sunt cine sunt astăzi. Am avut sprijin material din partea lui. Chiar dacă personal nu a locuit cu mine, nu putem zice că m-a crescut fix ca pe un copil lângă care stai zi de zi, dar clar am avut ceva de învățat, am avut ce exemplu să iau. Este un model de bărbat, un model de soț, de tată, de bun creștin pentru mine”, a dezvăluit Marian, în exclusivitate pentru REDACTIA.RO.

Deși s-a scris că Gigi Becali ar fi fost nașul băiatului, acest lucru a fost negat vehement de acesta. Totuși, Marian a simțit nevoia să marcheze cumva legătura dintre el și patronul de la FCSB, așa că și-a botezat fiica cu numele acestuia.

„În ceea ce privește situația asta, pot să spun că tot ce s-a scris este o banală minciună și de fapt situația reală este cea pe care eu am încercat să o scot în evidență de fiecare dată. Pe cea mică o cheamă Erica Georgiana, am ținut neapărat să poarte atât numele meu, Gheorghe, cât și numele domnului Becali.

Inițial nașii noștri trebuiau să fie cineva din domeniul muzicii populare, dar nu s-a mai putut. Erau din Târgu-Jiu, așa că am optat pentru un cuplu de la noi din comună pe care îl cunoaștem, Nicoleta și Florin. Nu sunt oameni publici”, a explicat cu sinceritate Marian.

Marian Ursea, în rolul de tată și soț

În prezent, Marian se află acasă, în concediu de creștere copil, iar soția sa este cea care a ales să meargă și să lucreze. După cum susține chiar el, a fost o decizie luată de comun acord. Astfel, fiul de suflet al lui Gigi Becali mărturisește că se bucură de timpul petrecut cu micuța sa.

„Eu mă străduiesc să fiu un tată bun, să îi ofer copilului meu ceea ce eu poate nu am avut și anume iubirea părinților. Cuvintele sunt inutile pentru a putea scoate în evidență toate aceste sentimente și trăiri pe care eu le-am avut în copilărie. Pe mine m-a marcat mult lipsa părinților.

Eu n-am simțit iubirea părinților. Am învățat multe din experiența asta, chiar dacă a fost una dureroasă. M-am lovit de foarte multe probleme, mai ales în perioada școlii. Ceilalți copii, neștiind ce înseamnă să nu ai părinți, mă jigneau, îmi vorbeau urât și am suferit foarte mult.

Soția mea este o persoană foarte modestă și reticentă în ceea ce privește viața publică. Dorește să rămână în anonimat cât mai mult. Fiecare om este are dreptul la intimitate. Soția mea este grijulie, iubitoare, are grijă de copil, are grijă de casă, lucrează. La adresa soției mele chiar nu aș avea ceva de comentat. Dacă ar fi să aleg din nou, aș alege-o de fiecare dată. Ne mai dorim un copil. Mi-am dorit ca primul copil să fie un băiat, să fie băiatul lui tata

Plănuisem să reconstruiesc toată casa în care am crescut, în care am copilărit, dar nu am mai putut. Din nefericire, la scurt timp după ce m-am mutat în casa cumpărată de Gigi Becali, cealaltă s-a dărâmat definitiv. Nu a mai rămas decât locul care acum este gol pentru moment. Eu sunt unicul moștenitor, dar nu am făcut încă actele. Nu intenționez să vând, ci vreau să construiesc ceva acolo. Sunt locurile care îmi amintesc de copilăria mea”, a declarat cu emoție în glas Marian Ursea, pentru REDACTIA.RO.

De la sărăcie, la o viață de interpret de muzică populară

Deși acum se bucură de un oarecare succes, este chemat la diferite evenimente să cânte și să susțină spectacole, Marian nu a uitat nicio secundă cum a arătat copilăria sa. Tânărul a vorbit cu lacrimi în ochi despre începuturile sale muzicale, precum și despre colegii de breaslă pe care îi idolatrizează.

„Tata a decedat când aveam 7 ani, după am rămas cu bunica. Iar la 13 ani, din păcate s-a dus. Mama nu a fost, din păcate. M-a căutat prin 2018, nu mi-a cerut nimic, n-a vrut nimic de la mine. Am vrut să păstrez legătura cu ea, am pierdut-o o perioadă, iar acum știu unde este, am vizitat-o destul de des. Chiar dacă am avut de suferit din cauza ei, nu sunt eu în măsură să o judec. Mă bucur că măcar știu de ea și nu am regrete.

A fost o decizie a lui Dumnezeu. De mic am cântat la biserică și încă fac asta. După moartea bunicii, m-am apropiat mai mult de muzica populară. Am început să cânt prin casă. Muzica devenise partenera mea, prietena mea, medicamentul meu. Dacă eram trist, cântam, dacă eram fericit, cântam. Și atunci am decis că e momentul să merg la Palatul Copiilor.

Acolo am dat de doamna Daniela. Țin minte și acum că era în timpul orei, am intrat peste dânsa și i-am zis că eu vreau să particip la orele de canto. După ce a terminat cursurile, m-a ascultat și m-a încurajat să continui cu muzica populară. Au urmat cântările alături de colegii mei, mergeam la diferite festivaluri împreună. Ulterior am terminat și cursurile Școlii de muzică populară Buzău.

Sunt mulți interpreți de muzică populară pe care îi îndrăgesc și alături de care am avut ocazia să cânt. Putem să începem cu Nina Stamate, Nicolae Datcu, regretatul Benone Sinulescu, Ionuț Dolănescu, Ion Drăgan, Ghiță Onofrei. Din punctul meu de vedere, toți sunt de top. Eu ascult cu mare drag muzică populară în fiecare zi. Artiștii generației de aur au fost modelele mele. Printre ei se numără Ion Dolănescu, Benone Sinulescu, desigur”, a concretizat Marian, pentru REDACTIA.RO.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: