Redactia.ro
Home » Homepage » EXCLUSIV. Natalia, o mămică din Ucraina stabilită în România, are nevoie de ajutor pentru copiii ei. A adus pe lume un băiețel, în timp ce soțul ei luptă pe front

EXCLUSIV. Natalia, o mămică din Ucraina stabilită în România, are nevoie de ajutor pentru copiii ei. A adus pe lume un băiețel, în timp ce soțul ei luptă pe front

GALERIE FOTO (2)

Natalia este o mămică din Ucraina stabilită în România, care are nevoie de ajutor pentru copiii ei. Aceasta are o fetiță de cinci ani și un băiețel adus pe lume la sfârșitul lunii septembrie. Totul s-a întâmplat în timp ce soțul ei luptă pe front, pentru țara lui.

Natalia are nevoie de ajutor pentru micuții ei

Natalia are o fetiță de cinci ani, iar la sfârșitul lunii septembrie a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Tânăra mămică este stabilită în România, în București, în timp ce soțul ei luptă pe front pentru țara lui. Natalia duce greul de una singură, departe de partenerul ei de viață și cu gândul mereu la familia și țara ei. Aceasta are nevoie de sprijin, pentru cei doi copii ai ei. Ucraineanca nu-și dorește altceva decât cele necesare pentru micuțul ei, abia venit pe lume, dar și pentru fetița ei de cinci ani.

Iarna vine, la fel și frigul, iar cei doi copii au nevoie de îmbrăcăminte groasă, alimente, dar și un cărucior pentru cel mic. Bineînțeles că, Natalia nu are pretenția ca lucrurile pentru copii să fie noi, cu etichetă. De altfel, aceștia au nevoie și de lapte praf, pampers, hăinuțe pentru bebeluș, dar și cele necesare pentru tânăra, care abia a născut. Natalia are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet bun, care o pot ajuta cu cele necesare și cele menționate mai jos.

Apelul disperat făcut pentru Natalia și copiii ei

Apelul a fost făcut de Mihaela, cea care s-a ocupat mult timp să ajute refugiații din Ucraina, cei care au fost în tranzit, în Gara de Nord. Mihaela este unul dintre voluntarii români, care și-a dedicat luni la rând, să ajute refugiații ucraineni. Acum, aceasta a venit cu o altă rugăminte, pentru mămica Natalia.

Dragilor şi dragelor vă cer să ajutăm din nou douã suflete de copii. Ai hăinuţe de băieţel nou născut sau hainute de iarnă pentru o fetiţa de 5 ani? Un cărucior pe care nu îl mai foloseşti? Sau poti ajuta cu cumpărarea unui pui, unui kg de cartofi sau lăptic formulă? Hai să ajutãm!! O fetita de cinci ani și un baieţel de aproape o lună au nevoie de NOI: E nevoie de lapte praf, pampers, hăinuţe bebe și dacă se poate ceva alimente pentru fetiţa de 5 ani şi pentru mamica aflată în refacere după cezariană (alimente cu care să poată găti, fructe şi legume)….Eu o să merg zilele viitoare cu o parte din ceea ce am strâns şi cu ceea ce pot contribui. Cazul este verificat. Copiii stau cu mama în zona Piaţa Sudului, tatăl se află în Ucraina, pe front sperând să apuce ziua în care să îşi cunoască băieţelul..”, este mesajul transmis de Mihaela, cea care o ajută pe tânăra mămică din Ucraina. Dacă dorește cineva să o ajute pe Natalia, o poate face ușor, luând legătura chiar cu ea AICI.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini