Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV! Prima declarație a Florentinei Raiciu, presupusa amanta a lui Reghecampf

EXCLUSIV! Prima declarație a Florentinei Raiciu, presupusa amanta a lui Reghecampf

GALERIE FOTO (6) EXCLUSIV! Prima declarație a Florentinei Raiciu, presupusa amanta a lui Reghecampf

În ultima perioadă, s-a zvonit că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns în pragul divorțului. De asemenea, s-a vehiculat că antrenorul ar avea o relație extraconjugală cu un fost model Playboy, Florentina Raiciu. Recent, Anamaria Prodan a vorbit despre acest subiect, declarând că soțul său nu are nicio amantă și că nu se vor despărți. Contactată de Redactia.ro, Florentina Raiciu a avut prima reacție.

EXCLUSIV! Prima declarație a Florentinei Raiciu, presupusa amanta a lui Reghecampf

În ultimele săptămâni au apărut în presă zvonuri conform cărora Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Mai mult, s-a vehiculat că antrenorul ar avea o relație extraconjugală cu Florentina Raiciu, fost model Playboy. Totul a început după ce Gigi Becali a vorbit despre presupusa amantă a lui Reghe. În timp ce soțul Anamariei Prodan nu comentează acest subiect, impresara susține că nu divorțează de partenerul său și că relația lor este la fel de frumoasă ca la început. După ce impresara a vorbit pentru prima dată despre Florentina Raiciu, aceasta a avut prima reacție. Contactată de Redactia.ro, pentru a i se oferi un drept la replică, presupusa amantă a lui Reghecampf a spus că nu vrea să vorbească despre această situație. „Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, au fost cuvintele Florentinei Raiciu.

Anamaria Prodan a vorbit în emisiunea de la GSP, despre fostul model Playboy, menționând că Gigi Becali ar fi „împrăștiat” aceste zvonuri. Totodată, sexy-impresara a declarat că nu o cunoaște pe presupusa amantă a lui Reghe și că toate informațiile apărute în presă despre acest subiect sunt doar niște zvonuri. „Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta. Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise… „, a declarat Anamaria Prodan.

Cine este Florentina Raiciu?

Florentina Raiciu, în vârstă de 32 de ani este un fost model Playboy activând chiar și în televiziune, pentru o perioadă scurtă de timp. Blonda este extrem de senzuală, mândrindu-se cu un corp de invidiat. Florentina Raiciu, pe numele din buletin Florentina Ana-Maria Raiciu, a pozat de cinci ori în Playboy, iar în urmă cu câțiva ani s-a confruntat cu mari probleme de greutate. ”Nu sunt perfectă, nu am mărimile ideale, hainele concepute de designeri pentru podiumurile se modă nu mă încap, am câteva cicatrici, semne “de bună purtare”, celulită. Dar fiecare percepe frumuseţea în felul lui”, declara blondina în urmă cu ceva timp.

Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf este pasionată de tradițiile și portul popular, motiv pentru care a deschis împreună cu mama ei un magazin care comercializează icoane, ii și vase din ceramică. Mai mult, blondina deține și un salon de înfrumusețare, situat în București. În anul 2015, Florentina Raiciu a participat la emisiunea „Splash! vedete la apă!”, surprinzându-i pe cei din jur cu formele sale perfecte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: