Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV Primele imagini de la petrecerea de cununie a lui Ianis Hagi. Pe cine au invitat la marele eveniment FOTO/VIDEO

EXCLUSIV Primele imagini de la petrecerea de cununie a lui Ianis Hagi. Pe cine au invitat la marele eveniment FOTO/VIDEO

GALERIE FOTO (2)

Iată primele imagini de la petrecerea de cununie a lui Ianis Hagi!

Primele imagini de la petrecerea de cununie a lui Ianis Hagi

Gică Hagi a strălucit la cununia fiului său, Ianis Hagi. Iată primele imagini în exclusivitate la Redacția.ro!

Pe cine au invitat la marele eveniment 

Petrecerea a avut lor la Fratelli, în centrul Capitalei, chiar în ziua de Crăciun. Pe lista invitaților se regăsesc personalitati celebre din fotbalul românesc și nu numai. Printre aceștia se numără Gigi Becali, părinții Simonei Halep, Gica Popescu și mulți alții. Iată detaliile!

Tatăl său a radiat de bucurie

La petrecerea de cununie a fiului său, Ianis Hagi, legendarul Gică Hagi a captat toate privirile într-un costum de ceremonie elegant de culoare neagră, asortat cu un papion, arătând o prezență regală și rafinată.

Evenimentul fastuos a avut loc la restaurantul Fratelli, unde Ianis Hagi și iubita sa, Elena Tănase, și-au unit destinele într-o cununie civilă memorabilă. Gică Hagi a pășit în lumina reflectoarelor coborând dintr-un BMW X5, alături de soția sa și fiica lor, Kira.

Managerul tehnic al Farului Constanța a renunțat la imaginea sa tradițională de antrenor sportiv, optând pentru un costum de ceremonie negru, ce i-a accentuat eleganța. Acesta a evidențiat importanța evenimentului, arătându-se implicat și la petrecerea de logodnă din toamna trecută, unde și-a surprins invitații cu mișcări de dans și veselie.

La petrecerea de logodnă, desfășurată cu câteva luni înainte, doar membrii familiei și apropiații au fost martori la spiritul jovial al lui Gică Hagi. Cu un zâmbet larg, acesta a amintit că astfel de momente de bucurie și distracție sunt esențiale, oferind o pauză binemeritată de la tensiunile cotidiene.

Prin prezența sa impunătoare și implicarea activă la evenimentele familiale, Gică Hagi demonstrează că, în ciuda statutului său de „Rege al Fotbalului Românesc”, rămâne un tată și un socrul dedicat, aducând un plus de strălucire oricărui moment important din viața fiului său, Ianis Hagi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini