Redactia.ro
Home » Știri » EXCLUSIV Roxana Donisan, românca ucisă de rechin, plecase în Egipt să își trăiască viața din plin. Nu avea familie. Declarația sfâșietoare a unei prietene

EXCLUSIV Roxana Donisan, românca ucisă de rechin, plecase în Egipt să își trăiască viața din plin. Nu avea familie. Declarația sfâșietoare a unei prietene

GALERIE FOTO (4) EXCLUSIV Roxana Donisan, românca ucisă de rechin, plecase în Egipt să își trăiască viața din plin

Roxana Donisan, românca ucisă într-o stațiune din Egipt era suceveanca. În vârstâ de 40 de ani, românca plecase într-un sejur în Egipt. Potrivit apropiaților, femeia era necăsătorită, nu avea copii și era pasionată de călătorii. Din păcate, Roxana și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic.

EXCLUSIV Roxana Donisan, românca ucisă de rechin, plecase în Egipt să își trăiască viața din plin. Nu avea familie. Declarația sfâșietoare a unei prietene

Ministerul egiptean al Mediului a anunțat, duminică, că două femei au fost ucise de rechini lângă plajele Egiptului de la Marea Roșie, la sud de orașul Hurghada. Potrivit autorităților românca a fost atacată la 600 de metri de locul unde o turistă austriacă cazată la același hotel a fost sfâșiată de rechin. Roxana Donisan a cumpărat două sejururi în Egipt, pentru o vacanță mai lungă. O prietenă apropiată a acesteia, ne-a declarat, în exclusivitate, pentru Redactia.ro, cine era, de fapt, Roxana Donisan și cât de mult iubea viața. Românca ucisă de rechin în Egipt era pasionată de călătorii și își organiza deseori sejururi în stațiuni cunoscute din întreaga lume. O prietenă apropiată Roxanei ne-a mărturisit că era necăsătorită, nu avea copii și era singură la părinți. „Era o femeie extraordinară. Îi plăceau călătoriile, îi plăcea viața. Era necăsătorită, singură la părinti, era o colegă excepțională, nu avea niciun defect. O prietenă excepțională! Tot timpul povestea din sejururile ei, mergea si la mănăstiri”, ne-a mărturisit extrem de afectată, o apropiată de-ale Roxanei.

În ceea ce privește vacanta sa din Egipt, Roxana a plecat într-un sejur, cu un grup turistic, fără a cunoaște pe cineva. „În Egipt nu a plecat cu vreun prieten sau cu vreo cunoștință. A plecat cu un grup de turiști, dar nu de la Suceava”, a mai declarat prietena Roxanei Donisan.

„Părinții sunt devastați”

Roxana Donisan era funcționară la Direcția de Finanțe, iar călătoriile erau pasiunea ei. Potrivit prietenie acesteia, în cele două zile în care Roxana a fost dată dispărută, familia nu știa că este vorba despre ea. Agenții de turism cu care femeia de 40 de ani a plecat în vacanță au dat-o dispărută înainte cu două zile ca acesta să fie găsită sfâșiată de rechini. Apropiatii Roxanei sunt afectați de această tragedie, iar părinții sunt devastați de pierderea unicului lor copil. „Părintii sunt devastati. Vă dați seama, singurul lor copil. Avea de toate, era alintată de părinții. Își trăia copilăria încă, îi plăcea viața.(…) În cele două zile in care a fost dată dispărută, familia nu a bănuit că ea ar putea fi sau că s-ar putea întâmpla o asemenea tragedie. Știa că este plecată în Egipt, dar nu credeau vreodată că se poate întâmpla așa ceva”.

Potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe, Ambasada României la Cairo a fost notificată telefonic, la data de 3 iulie, de către agentul unei companii de turism cu privire la decesul unei românce aflate în vacanță în stațiunea Hurghada, din Egipt. Ulterior, autoritățile au identificat-o și au anunțat că este vorba despre Roxana Donisan. Potrivit informațiilor transmise de autoritățile competente egiptene, în urma investigațiilor realizate, a reieșit că decesul româncei a survenit în urma unui atac al unui rechin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: