Redactia.ro
Home » Știri » Facturi la gaze de peste 1 miliard de lei vechi la Centrul social de la Mânăstirea Dumbrava. Părintele Vasile Crişan: “La cine să alerg? Mă rog la Dumnezeu”

Facturi la gaze de peste 1 miliard de lei vechi la Centrul social de la Mânăstirea Dumbrava. Părintele Vasile Crişan: “La cine să alerg? Mă rog la Dumnezeu”

GALERIE FOTO (2)

Facturi uriașe și la un Centrul social din Alba. Ultima factură la gaze venită pe adresa unui aşezământ social de la Mănăstirea Dumbrava se ridică la 62.500 de lei. Părintele Vasile Crişan spune că a rămas stupefiat după ce a văzut cât este de plată.

La Centrul Social de la Mănăstirea Dumbrava, factura la gaze pentru luna noiembrie a venit peste 40.000 lei. Acum a venit peste 62.000 lei, a povestit neputincios părintele Vasile Crişan.

„Pe lângă mânăstire avem aşezământul social Sfânta Veronica în care sunt mai multe module de asistenţă socială. Două case de bătrâni, una la Teiuş una la Dumbrava.”

Părintele Vasile Crişan: “La cine să alerg? Mă rog la Dumnezeu”

“Peste un miliard în două luni, 62 si 40 de mii, numai gazul, nu mai pun curentul, apa. N-am avut facuta mai mare de 14 mii la gaze. Am luat-o noi toți razna, Dumnezeu știe.

Gândiți-vă că pentru casa de bătrâni nu primesc 5 bani, am bătrâni care nu au pensie deloc, care îmi zic << Ce să fac, părinte, să mă duc în drum?>>. Și i-am primit. Am avut o femeie care se încălzea cu sticlele de apă la vecini. Le punea în pat ca să se încălzească, să nu îi fie frig.  Am zis mă gândesc la mama mea. Și am primit-o.

Acum am rămas stupefiat. Cred și sunt convins că se vor rezolva lucrurile. Nu se poate așa ceva.

Gândiți-vă, plătesc, nu plătesc, nici nu știu, în două luni de zile, peste un miliard. ce să fac, mă rog la Dumnezeu și zic ai milă de mine. La cine să alerg?

Nu pot să iau de la gura copiilor sau bătrânilor care și așa sunt bătuți de soartă că au ajuns aici. Dumnezeu vede, deși ne străduim să facem față, mă gândesc la mama mea, nu mai am locuri unde să primesc pe bătrânii care bat la ușa noastră și mi-e milă. Și mă gândesc: <<Doamne, ce face omul ăla>> „, a povestit Părintele Vasile Crișan de la Mănăstirea Dumbrava din Alba, la Sinteza Zilei de la Antena 3.

Ministrul Energiei, despre facturile la gaze

Ministrul Energiei a declarat că furnizorii care au emis facturi fără compensare sunt obligaţi să le refacă.

Mai mult, acesta a explicat că românii care au plătit deja aceste facturi, cu preţuri mărite, trebuie să îşi primească banii înapoi, iar sancţiunile pentru furnizori ar putea ajunge până la ridicarea licenţei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: