Redactia.ro
Home » Știri » Familia lui Costel Corduneanu s-a pregătit pentru înmormântare. Unde și când vor avea loc funeraliile liderului interlop

Familia lui Costel Corduneanu s-a pregătit pentru înmormântare. Unde și când vor avea loc funeraliile liderului interlop

Unde va avea loc înmormântarea lui Corduneanu. Sursă foto: Ziarul de Iași

Liderul interlop Costel Corduneanu s-a stins din viață luni, 15 aprilie 2024, la spitalul din Târgu Mureș, după o lungă luptă cu probleme grave de sănătate. Întregul clan al lui Ștefan cel Mare al Moldovei este în stare de șoc în urma pierderii suferite. Corduneanu avea doar 54 de ani și se afla de mai mulți ani pe lista de așteptare pentru un transplant de inimă.

Unde va fi înmormântat liderul interlop

Trupul neînsuflețit al lui Corduneanu va fi adus la Iași, orașul său natal, unde va fi condus pe ultimul drum. Potrivit informațiilor oferite de bzi.ro, priveghiul liderului interlop a avut loc astăzi, 16 aprilie, începând cu orele 12:00, la un restaurant de lux din Iași. Familia a închiriat întregul local până vineri, pe data de 19 aprilie 2024.

Înmormântarea va avea loc vineri, iar Corduneanu va fi înmormântat la cimitirul „Eternitatea” din Iași, într-o zonă care găzduiește mormintele unor personalități marcante ale Moldovei, printre care Mihai Kogălniceanu și Ion Creangă. Se așteaptă ca în zilele următoare să fie o agitație mare în oraș, cu persoane care vin să-și ia rămas bun de la Costel Corduneanu, inclusiv interlopi și oameni influenți.

Ce mesaj a transmis văduva lui Corduneanu

Văduva lui Corduneanu, Grațiela, este copleșită de durere. Cei doi ar fi sărbătorit în curând un an de la cununia civilă, iar Grațiela a transmis un mesaj plin de tristețe în memoria soțului său.

„După atâția ani de iubire, respect și prietenie, ai plecat de lângă mine pentru totdeauna. Dragostea nu va pieri niciodată și știu că ne vom reîntâlni când va sosi momentul meu să mă alătur ție. Te iubesc, dragul meu soț. Domnul să te ocrotească în veșnicie!”, a fost mesajul transmis de Grațiela, văduva lui Costel Corduneanu.

Costel Corduneanu a fost liderul neoficial al clanului Corduneanu timp de aproape 10 ani, fiind o figură proeminentă în lumea interlopă. Înainte de a-și croi drum în această sferă, el a avut o carieră notabilă în sport, fiind campion mondial la cadeți și participant la două ediții ale Jocurilor Olimpice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: