Redactia.ro
Home » Monden » Familia Mariei Cîrneci este în doliu! Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp: ”Cu lacrimi și durere mare”

Familia Mariei Cîrneci este în doliu! Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp: ”Cu lacrimi și durere mare”

Maria Cîrneci, îndrăgita interpretă de muzică populară, traversează momente de durere și tristețe, aflându-se în doliu. Vestea tristă a fost comunicată de Maria Cîrneci însăși, care a ales să împărtășească durerea sa cu fanii și prietenii de pe pagina sa oficială de Facebook.

În momente dificile precum acestea, publicul și admiratorii Mariei Cîrneci se unesc în gânduri și compasiune, oferindu-i artistei sprijinul necesar pentru a depăși durerea pierderii. Mesajele de condoleanțe și gândurile calde vor contribui la alinarea suferinței sale și la evidențierea impactului pozitiv pe care muzica sa l-a avut asupra inimilor celor care au avut privilegiul de a o asculta și iubi de-a lungul timpului.

Maria Cîrneci este în doliu

La data de 28 noiembrie 2023, fratele talentatei artiste a părăsit această lume, lăsând în urmă un gol imens în sufletul cântăreței. Artista, cunoscută pentru contribuțiile sale remarcabile în muzica populară românească, a transmis un mesaj emoționant în memoria fratelui său.

Cuvintele sale au reflectat durerea și pierderea pe care le resimte în această perioadă dificilă a vieții sale. Maria Cîrneci și-a exprimat aprecierea și recunoștința pentru toate momentele petrecute alături de fratele său, subliniind că aceasta este o despărțire extrem de dureroasă.

În același mesaj, Maria Cîrneci a adăugat că fratele ei a fost condus pe ultimul drum în cursul zilei respective, oferindu-i astfel un ultim omagiu și respect. Înmormântarea reprezintă un moment solemn și delicat, iar artista și familia sa au avut puterea de a face față acestei pierderi, susținuți de gândurile și rugăciunile celor care îi apreciază muzica și personalitatea.

„Cu lacrimi și durere mare, vă spun că astăzi mi-am condus fratele pe ultimul drum! Pe 28 noiembrie, fratele meu ne-a părăsit, a plecat în lumea fără dor!!! Drum lin spre îngeri, frățiorul meu drag!!! Dumnezeu să te odihnească în pace! Rămâi în sufletul meu, tot frate scump și drag și nu te vom uită niciodată! Sora mai mică, Maria!”, a fost mesajul transmis de în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de Facebook.

Maria Cîrneci, lovită de tragediile vieții

Această tragedie adâncește suferința deja existentă în viața Mariei Cîrneci. În anul 2019, artista a trecut printr-o altă pierdere dureroasă, și anume decesul soțului său, Romulus Petrescu. La vârsta de 65 de ani, acesta a părăsit această lume, lăsând-o pe Maria Cîrneci într-o perioadă de doliu și tristețe. Patru ani s-au scurs de atunci, iar amintirea lui Romulus Petrescu rămâne vie în inimile celor care își iubesc și apreciază muzica interpretei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: