Redactia.ro
Home » Știri » Familia regală se întoarce la datorie! S-a încheiat perioada de doliu în memoria regretatei Regine Elisabeta a II-a

Familia regală se întoarce la datorie! S-a încheiat perioada de doliu în memoria regretatei Regine Elisabeta a II-a

Familia regală britanică și membrii familiilor lor se întorc la îndatoririle oficiale odată cu încheierea perioadei de doliu oficial în memoria regretatei regine. Iată detaliile!

Familia regală se întoarce la datorie

De la moartea reginei, pe 8 septembrie, familia regală a îndeplinit doar îndatoriri oficiale acolo unde a fost cazul, iar membrii săi s-au îmbrăcat în negru în semn de respect atunci când au apărut în public.

Aceștia își vor îndeplini în totalitate rolurile oficiale obișnuite începând de astăzi, după ce au respectat perioada de doliu de șapte zile.

Prințul și Prințesa de Wales vor vizita Țara Galilor pentru prima dată de la preluarea titlurilor lor.

Cuplul regal promisese să viziteze cât mai curând posibil după moartea reginei și se întorc în speranța de a începe să „aprofundeze încrederea și respectul” pe care îl au față de poporul din Țara Galilor.

Ultima vizită oficială a cuplului în Țara Galilor a fost în calitate de duce și ducesă de Cambridge la Castelul Cardiff în iunie, unde au avut loc repetițiile pentru concertul Jubileului de Platină.

Charles a efectuat un singur angajament oficial în timpul doliului regal – o audiență telefonică cu cancelarul Kwasi Kwarteng, joi, în ajunul mini-bugetului său de reducere a taxelor.

Regele a călătorit în Scoția după înmormântarea reginei de lunea trecută și ar putea rămâne la casa sa din Birkhall până la începutul lunii octombrie, urmând tradiția stabilită de regretatul monarh.

În mod normal, Regina ar fi petrecut 10 săptămâni la reședința sa scoțiană în timpul verii, revenind la Londra odată cu începerea sesiunii de toamnă a Parlamentului. Totodată, în prezent se fac planuri pentru încoronarea lui Charles, care se așteaptă să aibă loc anul viitor.

 

Sursa foto: sussexroyal/Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: