Redactia.ro
Home » Știri » Familia sare în apărarea lui Babasha. Ce declarații tăioase a făcut sora sa Bianca

Familia sare în apărarea lui Babasha. Ce declarații tăioase a făcut sora sa Bianca

În urma incidentului neplăcut de la concertul Coldplay de miercuri, 12 iunie, unde Vlad Babașa a fost huiduit de public în timp ce interpreta o manea alături de solistul Chris Martin, sora artistului, Bianca Babașa, a ieșit în apărarea fratelui său. Ea a criticat vehement reacția unor membri ai publicului și a adus în discuție problemele de rasism și discriminare cu care se confruntă.

Bianca Babașa denunță rasismul și discriminarea

Bianca Babașa, sora artistului Vlad Babașa, a reacționat dur pe rețelele de socializare după ce fratele său a fost huiduit la concertul Coldplay. Aceasta a subliniat că rasismul și discriminarea sunt probleme serioase și persistente cu care familia lor s-a confruntat de-a lungul timpului. Într-o postare pe Facebook, Bianca a scris:

Credeți că tonul pielii mai închis la culoare vine la pachet cu un scut mai puternic care să facă față rasismului, discriminării și urii voastre. Nu-i nimic, asta nu este prima dată când ne lovim de așa ceva”.

Bianca a menționat că atât ea, cât și fratele său, muncesc din greu pentru a-și construi o carieră și pentru a contribui pozitiv în comunitățile lor prin muzică, teatru și artă. Ea a criticat dur comportamentul discriminatoriu al unei părți a publicului, atrăgând atenția asupra prejudecăților și a impactului negativ pe care acestea îl au asupra artiștilor și comunităților marginalizate.

Reacția publicului și impactul asupra trupei Coldplay

Incidentul de la concertul Coldplay a avut un impact profund nu doar asupra lui Vlad Babașa, ci și asupra membrilor trupei britanice. Se pare că solistul Chris Martin și colegii săi au fost șocați de huiduielile și epitetele rasiste strigate către Vlad Babașa. Bianca Babașa a continuat să sublinieze cât de nedreaptă și dăunătoare este această atitudine:

Eu și fratele meu nu luptăm cu oameni ca voi, cu răutăți, nu ne dorim succesul cu orice preț. Muncim la noi, la limitele noastre, cu fricile și cu propria persoană, pentru că ne-am dat seama că lupta nu e cu ceilalți, ci cu noi înșine, ghidați de Dumnezeu”.

Bianca a adresat și o serie de întrebări retorice celor care l-au huiduit pe fratele său, întrebându-se ce au realizat ei în viață și dacă sunt conștienți de propriile prejudecăți și comportamente. Ea a adăugat că incidentul de la concert nu a făcut decât să întărească reputația proastă pe care Europa o are în anumite privințe.

Realizările și talentul lui Vlad Babașa

Bianca Babașa a avut doar cuvinte de laudă pentru fratele său, subliniind că Vlad este un artist nu doar prin ceea ce face, ci și prin felul în care gândește și acționează. Ea a evidențiat bunătatea și talentul lui Vlad, care și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă:

Vlad Babașa este un artist! Nu doar prin ceea ce face, ci și prin felul în care gândește, bunătatea și talentul lui l-au adus la nivelul la care este. Fratele meu și-a descoperit pasiunea de mic, și-a dat seama de la o vârstă foarte fragedă de iubirea pentru muzică, de impactul pe care îl poate avea asupra oamenilor”.

Bianca a mai menționat că Vlad a studiat diverse instrumente înainte de a alege să fie solist și compozitor, iar toate acestea le face cu bucurie și sufletul curat. Ea a încheiat mesajul pe un ton optimist, exprimându-și speranța că fratele ei va continua să muncească și să își îmbunătățească abilitățile, în ciuda obstacolelor întâmpinate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini