Redactia.ro
Home » Monden » Familia Sterp s-a mărit! Culiță le-a readus zâmbetul pe buze alor lui, după perioada dificilă prin care au trecut

Familia Sterp s-a mărit! Culiță le-a readus zâmbetul pe buze alor lui, după perioada dificilă prin care au trecut

GALERIE FOTO (2)

Un nou membru în familia Sterp! Culiță le-a readus zâmbetul pe buze alor lui, după perioada dificilă prin care au trecut. Celebrul cântăreț a postat imaginile în mediul online, care au fost apreciate de foarte mulți internauți.

Un nou membru în familia Sterp

Familia lui Culiță s-a mărit, însă nu cu oricine, ci cu un cățel de-a dreptul adorabil. Artistul este cel care l-a adus și l-a arătat micuțului Milan. Copilul a rămas de-a dreptul impresionat când l-a văzut pe patrupedul blănos, care stătea în brațele cântărețului. Culiță Sterp a postat un videoclip cu noul său prieten, pe pagina sa de Instagram, unde le arăta internauților momentul de bucurie pe care acesta îl trăiește. Interpretul, Geta și mama lor îi arătau lui Milan, micuțul cățel.

Uite ce frumos e, uite-l”, a spus Culiță Sterp fiului lui, în încercarea de a-l împrieteni cu cățelușul.

Culiță Sterp, primele declarații după accidentul produs

Culiță a răspuns pentru prima data fanilor pe Instagram, fiind vizibil afectat de cele întâmplate. Acesta a ținut să transmită câteva gânduri tuturor. Mesajul său a fost pentru cei care-l judecă acum, dar, în special, pentru tânărul care s-a ales cu răni din cauza lui. Mai mult decât atât, el a ținut să precizeze că ultimele evenimente din viața l-au învățat o lecție dură și promite că de acum încolo va fi un om cu picioarele pe pământ, modest, dedicat familiei și muzicii.

”Vă pup pe toți, dragii mei, n-am fugit nicăieri, aici sunt, doar că mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc cu voi după toate cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez totul la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să-mi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat pe toate planurile, vreau să-mi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și în special familiei mele, care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situație în care aș fi, dar și oamenilor care mă apreciază pentru felul meu de a fi.

Știu că am dezamăgit și că poate nu-și mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală, cred că absolut toți greșim. Poate, eu chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă, din care să-mi iau absolut toate învățăturile și să le duc mai departe. Pot să spun doar că mi-am promis mie că vor fi multe lucruri în viața mea care se vor schimba în bine, pentru că asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum, ca să rămân cu picioarele pe pământ. Vreau să vă mulțumesc că-mi sunteți alături, dar și pentru criticile pe care mi le-ați dat, pentru că le meritam, au fost pe bună dreptate. Eu pot doar să vă promit că eu o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut, cu mult mai multe lecții învățate, pentru o viață mai bună pe viitor. Nu vă spun mai multe, deocamdată cam atât, vă doresc tot ce e mai bun și vă mulțumesc încă o dată celor care ați fost alături de mine, dar, cum am spus, și celor care m-ați criticat, pentru că ați făcut-o pe bună dreptate”, a spus Culiță Sterp, pe pagina personală de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: