Redactia.ro
Home » Știri » Fanii au criticat-o dur pe mama lui Iancu Sterp. Ce a putut să spună mama Geta despre Zanni

Fanii au criticat-o dur pe mama lui Iancu Sterp. Ce a putut să spună mama Geta despre Zanni

Competiția Survivor All Stars este pe cale să-și dezvăluie câștigătorii, iar în ultima fază, spiritele se încing la cote maxime. Speculațiile abundă, iar numele finaliștilor, Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, sunt pe buzele tuturor. În timp ce filmările s-au încheiat, concurenții și fanii urmăresc cu sufletul la gură desfășurarea evenimentelor, iar atmosfera este incendiară.

Tensiunile cresc și mai mult odată cu apariția unor dezvăluiri neașteptate. Fratele lui Culiță Sterp a intrat în centrul atenției după ce a făcut declarații despre presupusa sa trisare în timpul competiției. Cu toate acestea, sora sa a venit în apărarea lui, generând noi controverse și discuții aprinse în mediul online.

„Îmi doresc din tot sufletul să câștige premiul cel mare”

În plus, mama lui Iancu Sterp, cunoscută drept Mama Geta, și-a exprimat dorința fermă ca fiul său să câștige competiția. Cu inima strânsă și mândrie maternă, aceasta și-a manifestat sprijinul necondiționat pentru Iancu, exprimându-și speranța că fiul său va aduce trofeul acasă. Cu nunta lui Iancu în plan pentru acest an, Mama Geta ar dori ca acest succes să fie un dar minunat înaintea evenimentului mare din viața lui.

„Am urmărit show-ul cu sufletul la gură. Îmi doresc din tot sufletul să câștige premiul cel mare, să aducă trofeul acasă, pentru că merită din tot sufletul. Dacă el va câștiga, nu o să îl aștept numai pe el ca la zi de sărbătoare, ci cred că o să aștept 1000 de oameni.

Fiecare trebuie să îmi arate că l-a votat pe Iancu. Și care îmi confirmă mie că l-a votat pe Iancu în finală și l-a susținut atunci va fi răsplătit. Oricum, o să facem acum un giveaway, ca să le dăm acolo ceva, să câștige câteva persoane. Sper că am pronunțat corect giveaway, că m-au învățat copiii”, spunea Mama Geta, pentru viva.ro

Comentariile controversate nu s-au oprit aici

Mama Geta a făcut declarații pe TikTok despre competiția dintre Zanni și Iancu, subliniind faptul că acesta din urmă ar merita să câștige, având în vedere că Zanni a câștigat deja competiția o dată și că dispune de resurse materiale considerabile.

Aceste observații au stârnit o serie de reacții aprinse pe rețelele de socializare, iar susținătorii fiecărui concurent au început să-și facă auzită opinia.

„Zanni are casă. A câștigat o dată”, se arată în comentariul făcut de Mama Geta, pe o pagină de TikTok.

Gurile rele de pe internet au criticat-o pentru afirmația aceasta, ținând cont de faptul că Iancu provine dintr-o familie foarte bogată.

„Zanni are casă, mama Geta are palat și afacere de milioane de lei. De câștigat, să câștige cel mai bun. Zanni e pe primul loc, Iancu pe penultimul. Chiar și cu ura asta fățișă a mamei Geta, Zanni îl iubește pe Iancu”, a scris un susținător de-al lui Zanni, pe TikTok.

Mama Geta, despre Zanni. Sursă foto: Captură foto TikTok
Mama Geta, despre Zanni. Sursă foto: Captură foto TikTok

În lumina acestor dezvăluiri și a tensiunilor crescânde, bătălia finală pentru titlul de câștigător al Survivor All Stars devine și mai încâlcită și mai imprevizibilă, cu fanii și spectatorii așteptând cu sufletul la gură să vadă cine va ieși învingător din această luptă acerbă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: