Redactia.ro
Home » Știri » Fată de 14 ani, înjunghiată mortal, în Grădina Botanică din Craiova!

Fată de 14 ani, înjunghiată mortal, în Grădina Botanică din Craiova!

GALERIE FOTO (2) Fată de 14 ani, înjunghiată mortal, în Grădina Botanică din Craiova!

O fată de 14 ani a fost înjunghiată mortal, în Grădina Botanică din Craiova! Polițiștii fac anchetă. Iată ce informații se cunosc în momentul de față.

Fată de 14 ani, înjunghiată mortal, în Grădina Botanică din Craiova!

Incidentul extrem de grav a avut loc astăzi în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani și un tânăr de 19 de ani au fost înjunghiați de către un băiat în vârstă de 17 ani, care a fost reținut de polițiști. Prima care a fost atacată a fost chiar fata, apoi tânărul.

Nu se știe exact ce anume s-a întâmplat acolo, dacă atacatorul le-ar cunoaște sau nu pe victime. Polițiștii fac cercetări.

Tânărul de 19 de ani a ajuns la spital cu răni grave în șoc hemoragic. El urmează să fie operat de urgență, potrivit ultimelor informații.

„Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat, în jurul orei 16.00, prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că in Grădina Botanică din Craiova două persoane ar fi fost înjunghiate. La fața locului au fost direcționate efectivele disponibile în serviciu din Craiova. Prezumtivul autor a fost prins și imobilizat foarte rapid, fiind în custodia polițiștilor“, potrivit IPJ Dolj.

Știre în curs de actualizare…

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini