Redactia.ro
Home » Sport » FC Barcelona – Real Madrid 0-0! De 17 ani nu a mai fost remiză albă!

FC Barcelona – Real Madrid 0-0! De 17 ani nu a mai fost remiză albă!

FC Barcelona - Real Madrid 0-0

FC Barcelona – Real Madrid 0-0. Gareth Bale a marcat în repriza a doua, dar golul a fost anulat. ”Galacticii” ar fi meritat două penalty-uri, dar arbitrul a decis să nu le acorde.

Cel mai urmărit meci al Planetei, Barcelona – Real Madrid s-a terminat la egalitate. În fața a 93.426 de spectatori cele două rivale au reușit doar o remiză alba. Nu s-a mai întâmplat așa ceva de 17 ani.

 

Madrilenii au fost la un pas să deschidă scorul la mijlocul primei reprize, dar șutul lui Benzema a fost scos de pe linia porții de Pique. Real a cerut penalty la intervenţia lui Lenglet asupra lui Varane. La poarta cealaltă, Ramos şi-a salvat echipa la ocazia lui Messi. Valverde a avut și el o ocazie uriașă din afara careului, iar catalanii au fost aproape de gol prin Jordi Alba. Gareth Bale a trimis în plasa laterală la cea mai mare ocazie a oaspeţilor din repriza a doua. A marcat apoi, însă golul a fost anulată pentru un ofsaid la Mendy. După 90 de minute în care ambele echipe au avut numeroase ocazii, niciuna nu a reușit să se impună, iar Barcelona – Real Madrid s-a terminat 0-0. Spectacolul de pe teren a fost însă umbrit de manifestările din tribune. Și la poarta stadionului a fost infern. Manifestanții au ridicat baricade și au dat foc.
Din noiembrie 2002 nu a mai fost 0-0 între Barcelona și Real Madrid pe Camp Nou!

Cei mai buni marcatori din El Clasico

În ultimii zece ani, doar trei jucători au reușit să înscrie peste zece goluri în „El Clasico”. Leo Messi a marcat 20 de goluri din 2010 până în prezent, în timp ce Cristiano Ronaldo a punctat de 18 ori până să plece la Juventus. În top este și Luis Suarez, care punctat de 11 ori.

Meciul este urmărit de peste 3 milioane de fani

În ultimii 10 ani, peste 3 milioane de spectatori au văzut pe viu duelul dintre FC Barcelona și Real Madrid. Cele două s-au duelat de 16 ori la Madrid, de 17 ori la Barcelona și de două ori pe „Mestalla”, la Valencia.

Citește și: Ionuț Radu se simte amenințat? Genoa vrea alt portar

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini