Redactia.ro
Home » Horoscop » Femeia Balanță. E o sursă de frumusețe și plăcere care caută pacea și echilibrul

Femeia Balanță. E o sursă de frumusețe și plăcere care caută pacea și echilibrul

Femeia Balanță. E o sursă de frumusețe și plăcere care caută pacea și echilibrul

Astrologia ne poate ajuta să înțelegem mai multe despre noi înșine și despre persoanele pe care le iubim. Femeia Balanță caută pacea și echilibrul. Iată tot ce trebuie să știi despre ea!

Femeia Balanță, o sursă de frumusețe și plăcere

Guvernate de planeta Venus, femeile Balanță sunt o sursă de frumusețe și plăcere. Energia Balanței este superbă! Chiar și în momentele de stângăcie și dezorganizare, ele se poartă cu un sentiment de mândrie. Balanța este un semn cardinal și un semn de aer: Seducția ei se manifestă prin manifestări răsuflate de expresie eterică. A fi iubit de o Balanță înseamnă a fi binecuvântat în mod activ de zeița iubirii și a frumuseții.

Este posibil ca femeile Balanță să nu te înțeleagă pe deplin, dar ele chiar nu au nevoie să o facă. Cu timpul, ele evoluează și se adaptează, modelându-se în jurul tău și creând armonie.

Femeia Balanță. Trăsături de personalitate

Doamna Balanță e genul de femeie care este întotdeauna gata pentru o aventură sălbatică și jucăușă, chiar dacă este vorba doar de a face autostopul până la carnavalul local.

Vrea să facă poze în cabina foto de epocă în timp ce te lingușește și face fețe prostești, vrea să facă bule de aer în pajiști cu flori sălbatice și vrea să te îndrăgostești de ea. Este o personalitate romantică înrăită, care iubește imaginile pe care le creează întâlnirile aparent spontane ca acestea – și care merge pe un echilibru fin pentru ca aventurile perfecte pe care le postează pe rețelele de socializare să pară mai degrabă spontane și autentice, decât lucioase sau artificiale. Echilibrul este cuvântul cheie pentru cei născuți sub semnul Balanței – pentru că nativii Balanță sunt mereu în căutarea echilibrului în viața lor.

Femeia Balanță: Dragoste și sex

O femeie Balanță pare să fie mereu îndrăgostită – fie de partenerul ei pe termen lung, fie de o serie de iubiți rotativi în continuă schimbare. Este posibil ca aceste doamne îndrăgostite să nu se așeze niciodată cu adevărat la casa lor, dar dacă se asociază pe termen lung, s-ar putea să nu aibă o căsătorie convențională.

Femeia Balanță: Viața profesională și banii

Este posibil să dureze ceva timp pentru ca o femeie Balanță să se așeze pe o cale profesională și să-și găsească ritmul. Ea ar putea petrece ani la douăzeci și chiar până la treizeci de ani, sărind de la o idee la alta, făcând multă freelancing, pornind mici proiecte care, în cele din urmă, se vor stinge și, în general, fiind regina activităților secundare. În ciuda acestui fapt, ea lucrează mereu în mod constant și nu pare niciodată că se zbate cu adevărat. Nu există o mare preocupare cu privire la ceea ce ar trebui să fie când va fi mare sau cum să se definească pe sine sau scopul vieții sale, pentru că tot ceea ce pune mâna simte că face parte din imaginea de ansamblu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: