Redactia.ro
Home » Știri » Femeia care a bătut-o Cristina Joia de la „Visuri la cheie”, condamnată definitiv. Pedeapsă primită de agresoarea care a desfigurat-o pe vedeta Pro TV

Femeia care a bătut-o Cristina Joia de la „Visuri la cheie”, condamnată definitiv. Pedeapsă primită de agresoarea care a desfigurat-o pe vedeta Pro TV

Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia și-a primit pedeapsa. Decizia vine la 13 luni de la incidentul halucinant care a avut loc într-un supermarket din Sectorul 1 al Capitalei. Ce reacție a avut designerul „Visuri la cheie” după ce a aflat sentința.

Femeia care a bătut-o Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”, în luna noiembrie a anului trecut, a fost condamnată definitiv le. Curtea de Apel a decis să o oblige să presteze muncă în folosul comunităţii, dar şi să achite victimei daune morale şi materiale.

Femeia care a bătut-o Cristina Joia de la „Visuri la cheie”, condamnată definitiv

În urmă cu mai bine de un an, agresoarea Cristinei Joia a bătut-o pe vedeta Pro TV pentru că aceasta îi reproșase că a blocat cu mașina intrarea în parcare. Camerele de supraveghere au surprins atacul violent. După ce a lovit-o în față, arhitecta „Visuri la cheie” a căzut la pământ într-o baltă de sânge.

Filmarea a fost principala probă pentru care judecătorii au confirmat sentința dată în primă instanță. Mai exact, agresoarea un an și trei luni de închisoare cu suspendare.

Dar va trebui să plătească și daune materiale victimei. Cristina Joia a decis ce va face cu banii.

Ce va face Cristina Joia cu banii din daunele morale și materiale

Agresoarea Cristinei Joia a fost inițial reținută și apoi plasată în arest la domiciliu și sub control judiciar. Femeia în vârstă de 35 de ani a declarat că era nervoasă din motive personale și că nu a mai agresat pe altcineva vreodată.

Aceasta a fost obligată să presteze 80 de muncă în folosul comunității. De asemenea,  a fost obligată să-i plătească 10.000 de euro daune morale și 8.000 de lei daune materiale victimei.

Iar Cristina Joia a decis ca o parte dintre ei vor acoperi cheltuielile medicale în urma incidentului, iar diferența ar urma să fie donată unor nevoiași.

Reacția Cristinei Joia după ce agresoarea și-a primit pedeapsa

„Nu țineam neapărat să o văd după gratii, pentru că știu că are o mamă bolnavă și că are trei copii. Atunci, sincer, eu mărturisesc că nu o urăsc. Nu nutream niște sentimente de răzbunare. E vorba că nu putem să facem orice, oricând fără consecințe”, a declarat Cristina Joia, la Pro Tv.

„Sentința definitivă s-a pronunțat astăzi (n.r.luni), 1 an și 3 luni cu suspendare, adică nu va face închisoare, nu e ceva ce îmi doream neapărat, pentru că suferința ei nu mi-o anula pe a mea… Eu am lăsat justiția să se pronunțe, deși foarte mulți mă sfătuiau să nu fac plângere că nu voi câștiga și risc mai mult decât ce pățisem deja! Mulțumesc mult tuturor oamenilor care mi-au trimis mesaje de încurajare.

Mulțumesc Ovidiu Oanță pentru profesionalism și susținere! Mulțumesc domnului doctor Dragoș Zamfirescu care a mi-a reconstruit nasul fix anul trecut de Crăciun. Nu a fost ușor. A durut, două operații în două luni, dar sunt recunoscătoare că a trecut chiar dacă am rămas cu nasul brăzdat de la „un simplu branci” citez”, este mesajul postat Cristina Joia pe una dintre rețelele de socializare.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini