Redactia.ro
Home » Știri » Femeia care a găsit 21.800 de lei într-un bancomat și a plecat cu ei e căutată de poliția română

Femeia care a găsit 21.800 de lei într-un bancomat și a plecat cu ei e căutată de poliția română

O femeie din Târgu Mureș a găsit 21.800 de lei într-un bancomant în Târgu Mureș. În loc să apeleze la autorități, a plecat cu ei.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a dat în urmărire, miercuri, o tânără necunoscută, care a plecat cu suma de 21.800 lei, rămasă blocată într-un bancomat în urma unei tranzacţii eşuate, anunță autoritățile.

Polițiștii din Mureș au anunţat că fac cercetări într-un dosar penal pentru însușirea bunului găsit, tânăra nefiind identificată până acum, însă o caută în continuare.

”La data de 8 august a.c., un cetăţean s-a deplasat la sucursala unei bănci din municipiul Târgu Mureş pentru a depune într-un cont bancar 21.800 de lei. După ce banii au fost depuşi, ca urmare a unei erori a bancomatului, suma de bani a rămas blocată în interiorul locaşului, cetăţeanul în cauză nesesizând cele întâmplate. Astfel, suma care a rămas în interiorul locaşului de depunere a numerarului a fost însuşită, pe nedrept, ulterior, de către o persoană neidentificată.

Poliţiştii mureşeni solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării femeii din imagine şi lămuririi situaţiei de fapt. Oricine poate oferi detalii cu privire la această persoană este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată într-un comunicat al IPJ Mureş.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mureş au deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „însuşirea bunului găsit” şi au dat publicităţii fotografia tinerei, surprinsă de camerele de supraveghere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: