Redactia.ro
Home » Horoscop » Femeia Leu. Au un ego uriaș, dar inima lor e mereu la locul potrivit!

Femeia Leu. Au un ego uriaș, dar inima lor e mereu la locul potrivit!

Zodia care trage toate sforile! Lacrimi amare pentru cei din jurul lor

Astrologia îți poate spune multe despre o persoană. De exemplu, femeile Leu sunt pasionale, ambițioase și creative. Ele muncesc din greu pentru că eșecul nu este o opțiune pentru ele. Ar face orice pentru o familie sau un prieten aflat în nevoie. Iată tot ce trebuie să știi despre o femeie Leu.

Femeia Leu. Pasiune și așteptări mari

Leii sunt un semn de foc fix, născuți între 23 iulie și 22 august. Ei sunt guvernați de soare și sunt reprezentați de un leu. Acest lucru se datorează faptului că sunt fioroși, loiali și neînfricați. La fel ca un leu, Leii pot face față la tot ce le aruncă viața în față. Sunt aventuroși și își asumă riscuri spontane. Uneori, acest lucru le poate aduce probleme, dar sunt suficient de inteligenți pentru a rezolva orice problemă cu care se confruntă. Atunci când sunt la pământ, se ridică întotdeauna din nou.

Femeia Leu. Harnice și ambițioase

Femeile Leu sunt harnice și ambițioase. Atunci când își propun ceva, nu renunță niciodată. Indiferent de câte obstacole le ies în cale, ele vor continua să meargă înainte. Leilor nu le place să renunțe. Asta le face să se simtă ca un eșec. De aceea, vor rămâne perseverenți și vor continua să își urmărească obiectivele, chiar și atunci când ar fi mai logic să schimbe drumul.

Cum e femeia Leu în dragoste

Femeile Leu au așteptări extrem de mari de la partenerii lor. Își doresc o atenție constantă. Să fii a doua opțiune nu este o opțiune în mintea lor. Dacă partenerul lor trece o zi fără să spună aceste trei mici cuvinte, atunci vor deveni neliniștite. Se vor simți neglijate dacă partenerul lor acordă mai multă atenție altcuiva (sau oricărui alt lucru) în afară de ele. Gelozia și posesivitatea lor pot cauza o mulțime de probleme.

Comportamentul femeii Leu

Fie că sunt bărbat sau femeie, Leii sunt prieteni devotați și grijulii. Deși pot părea intimidanți, sunt niște inimoși odată ce ajungi să îi cunoști. Ar face orice pentru a-și proteja familia și prietenii. În plus, sunt niște majorete uriașe. Ori de câte ori cineva se simte deprimat, o femeie Leu îl va înveseli. Leii pot face pe oricine să râdă. Au un mare simț al umorului.

Femeile Leu ar putea avea un ego uriaș, dar inima lor este întotdeauna la locul potrivit. Ele încearcă să ajute pe oricine are nevoie de ele. Atunci când observă că cineva greșește, îl corectează pentru a-l educa. Leoaicele sunt înfricoșătoare dacă îți faci un dușman din ele, dar sunt demne de încredere și calde odată ce te împrietenești cu ele. În general, o femeie Leu este o prietenă, prietenă sau șefă grozavă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: