Redactia.ro
Home » Horoscop » Femeia Pești. E cea mai emotivă și cea mai sensibilă. Cum îi câștigi încrederea

Femeia Pești. E cea mai emotivă și cea mai sensibilă. Cum îi câștigi încrederea

Bărbatul Pești. Caută dragostea adevărată și ar face orice pentru partenera lui

Mereu astrologia îți poate spune multe despre o persoană. De exemplu, femeile Pești sunt empatice, pline de compasiune și grijulii. Își fac mai multe griji pentru prietenii și familia lor decât pentru ele însele. Iată tot ce trebuie să știi despre o femeie Pești.

Femeia Pești. E exrem de emotivă și sensibilă

Femeile Pești sunt extrem de emoționale. Atunci când intră într-o stare proastă, le este greu să iasă din ea. Ele rămân în tristețea lor pentru perioade lungi de timp. Peștii au probleme în a trece peste o inimă frântă și o pierdere, deoarece le pasă foarte mult. Deși îi iartă ușor pe ceilalți, le vor purta ranchiună pe viață dacă cineva depășește o limită impardonabilă. Peștii trăiesc rareori în prezent. Ei fie visează cu ochii deschiși la trecut, fie la viitor.

Femeia Pești. E extrem de închisă în sine

Femeile Pești sunt surprinzător de închise. Deși le place să aibă grijă de alții, nu lasă niciodată pe nimeni să aibă grijă de ele. Ele se luptă să accepte ajutor din partea oamenilor care le iubesc. Peștilor nu le place să își împărtășească problemele cu lumea. Se prefac că sunt bine, chiar și atunci când suferă în interior. Acest semn zodiacal adoră să fie în preajma oamenilor, dar se consideră independenți. Nu au nevoie de nimeni altcineva pentru a supraviețui.

Femeia Pești. E visătoare și are obiective uriașe

Femeile Pești sunt uneori indecise și leneșe. Deși sunt visătoare și au obiective uriașe, nu muncesc pentru atingerea acestor obiective. Preferă să viseze cu ochii deschiși la un viitor imaginar decât să ia măsuri pentru a crea acel viitor. Femeile Pești se bucură de evadare pentru că le oferă o șansă de a uita de propriile probleme. Ele preferă să trăiască într-o lume de vis decât în lumea reală.

Femeia Pești. Trebuie să îi explorezi creativitatea

Femeile Pești sunt creative. Ele sunt talentate când vine vorba de desen, scris, cântat și dansat. Aceste hobby-uri le oferă o priză pentru a-și exprima emoțiile. Le permit să își proceseze sentimentele puternice într-un mod sănătos. Peștii ar putea chiar să trăiască din arta lor. Ei urăsc rutina, așa că nu sunt genul care să aibă o slujbă de birou de la nouă la cinci. Ei ar prefera să lucreze la proiecte care îi entuziasmează într-un mediu creativ.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: