Redactia.ro
Home » Horoscop » Femeia Săgetător. Vrea să exploreze totul și nu se teme de respingere

Femeia Săgetător. Vrea să exploreze totul și nu se teme de respingere

Zodia care te vrăjește din 2 pași și 3 mișcări! Stai departe de ea, te lasă în ceață numaidecât

Femeia Săgetător este foarte energică și aventuroasă. Ea este foarte curajoasă, dorind să exploreze totul și orice. Este entuziastă și curioasă în tot ceea ce privește viața.

Femeia Săgetător. Vrea să exploreze totul

Săgetătorul este considerat de obicei „prietenul amuzant” al grupului, transformând cea mai banală seară în ceva de neuitat și interesant. Femeia Săgetător va face tot posibilul să mențină atmosfera ușoară.

Fiind guvernată de planeta Jupiter, ea prețuiește profund cunoașterea, adevărul, învățarea și ideile filozofice. Ea dorește să formeze legături și să învețe lucruri noi de la alte persoane, obținând în mod constant perspective noi asupra vieții. Optimistă și energică, este genul de persoană care vrea să își trăiască viața la maxim. Există o energie incitantă în semnul Săgetătorului care îi influențează pe ceilalți să vrea să se distreze la fel de mult ca ea.

Femeia Săgetător e mereu încrezătoare în iubire

O femeie Săgetător în dragoste este foarte încrezătoare. Ea nu se teme de respingere și va fi cu siguranță genul de femeie care va face primul pas. Ea nu este genul care să tânjească după cineva de la distanță – crede că asta o face să pară slabă. În schimb, ea se va apropia de persoana de care este interesată și va încerca să o cunoască. Cu toate acestea, doar pentru că femeia Săgetător ar putea flirta cu tine, nu înseamnă neapărat că este interesată de o relație romantică serioasă. De fapt, ea ar putea fugi de orice potențial angajament. Ea este genul de femeie care îi duce pe oameni cu zăhărelul și îi ține în preajmă doar pentru o creștere a ego-ului.

Femeia Săgetător. Carieră

Când vine vorba de cariera ei, acest semn solar are nevoie de ceva care să-i ofere flexibilitate și libertate. Atunci când simte că i se spune sufocat ce să facă, se va răzvrăti. Nu îi place pe nimeni care se află într-o poziție de autoritate nu doar pentru că se bucură de libertatea ei, ci și pentru că ea crede întotdeauna că are dreptate. Este genul de persoană care își urmărește visele, indiferent cât de mari sau de îndepărtate ar fi acestea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: