Redactia.ro
Home » Horoscop » Femeia Vărsător. E cea mai independentă dintre toate semnele zodiacale.

Femeia Vărsător. E cea mai independentă dintre toate semnele zodiacale.

Bărbatul Vărsător. Poate fi o persoană captivantă, dar și confunză. Totul depinde de cum îl tratezi!

Vărsătorul este un semn de aer fix. Ei sunt reprezentați de purtătorul de apă și sunt guvernați de planeta Uranus. Uranus este legat de rebeliune și inovație. Acesta este motivul pentru care femeile Vărsător sunt independente. Ele pot avea grijă de ele însele, așa că nu au nevoie de o relație pentru a fi fericite. Cu toate acestea, în același timp, ele sunt incredibil de sociabile. Iată ce trebuie să știi despre o femeie Vărsător!

Femeia Vărsător. Își dedică viața pentru a fi înconjurate de cei mai potriviți oameni

A-și găsi gașca înseamnă a-și găsi familia, iar ele își dedică viața pentru a fi în preajma oamenilor lor. Așa cum sugerează vechiul lor conducător Saturn, Vărsătorul este un semn zodiacal foarte loial, uneori până la greșeală. Se remarcă prin faptul că sunt foarte atenți și, din acest motiv, recunosc că lumea nu este roz. Ei văd lucrurile așa cum sunt.

Femeia Vărsător. Trebuie să le înveți pasiunile

Ai încredere totuși, doar pentru că o femeie Vărsător va lucra cu cineva, nu înseamnă că este dedicată acelei persoane. Ele sunt căsătorite cu cauzele în care cred. Ceea ce înseamnă că, dacă te întâlnești cu o femeie Vărsător, atunci trebuie să fii de acord să petreci o cantitate amplă de timp învățând despre ceea ce le pasionează. Chiar mai bine dacă le-ai cunoscut pentru că faceți parte din aceeași subcultură!

Femeia Vărsător. Nu vrea să impresioneze pe nimeni

Femeile Vărsător sunt progresiste și deschise la minte. Ele nu sunt interesate de valorile tradiționale, depășite. Vărsătorilor nu le pasă deloc de ceea ce așteaptă societatea de la ei. Nu sunt interesate să îi impresioneze pe ceilalți sau să se amestece în mulțime. Femeile Vărsător iau decizii în funcție de ceea ce își doresc, nu de ceea ce ar trebui să își dorească. Acest semn zodiacal are probleme cu autoritatea pentru că nu le plac regulile. Nu le place să li se spună ce să facă în orice situație.

Femeia Vărsător e extrem de imprevizbilă

Vărsătorul este unul dintre cele mai imprevizibile semne zodiacale. Este greu de știut ce gândesc la un moment dat pentru că își țin cărțile aproape de piept. În plus, sunt capricioși. Acestui semn nu îi place să discute despre emoțiile lor, așa că atunci când sunt supărați, pare să vină din senin. Ar putea exploda din senin, fără nicio explicație despre ce s-a întâmplat. Femeile Vărsător sunt pesimiste, așa că devin frustrate cu ușurință. Atunci când un lucru merge prost, nu pot suporta acest lucru.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: