Redactia.ro
Home » Știri » Femeie hărțuită timp de o lună prin apeluri anonime. Adevărul incredibil despre identitatea apelantului

Femeie hărțuită timp de o lună prin apeluri anonime. Adevărul incredibil despre identitatea apelantului

O femeie din Japonia a trăit o experiență șocantă, după ce a primit peste 100 de apeluri cu număr ascuns pe zi, timp de o lună. Tânăra, în vârstă de 31 de ani, a devenit tot mai frustrată și îngrijorată, însă situația a luat o întorsătură neașteptată când a aflat identitatea celui care o hărțuia. După o investigație a poliției, femeia a descoperit cu stupoare că cel care se afla în spatele apelurilor era chiar soțul ei. Motivul invocat de acesta a fost de-a dreptul șocant: a făcut totul pentru că „o iubea foarte mult”.

Coșmarul apelurilor misterioase care o urmăreau zi și noapte

Incidentul s-a petrecut în prefectura Hyogo din Japonia, unde femeia a suportat numeroase apeluri telefonice deranjante în perioada iulie – august. De fiecare dată, apelantul rămânea tăcut, fără să răspundă la încercările ei de a stabili un dialog. Comportamentul acestuia a pus-o într-o stare de tensiune continuă, mai ales pentru că frecvența apelurilor ajungea la peste 100 pe zi, fără niciun indiciu cu privire la identitatea apelantului.

În încercarea de a găsi o soluție la această problemă, femeia s-a plâns de mai multe ori soțului său. Cu toate acestea, el a manifestat o atitudine complet indiferentă, fapt care a înrăutățit situația. De fiecare dată când ea îi vorbea despre apelurile stranii, reacția lui nu reflecta niciun fel de îngrijorare sau interes de a o ajuta să depășească situația. Atitudinea soțului a alimentat și mai mult frustrarea și confuzia femeii.

Cu timpul, a început să observe un detaliu bizar: apelurile misterioase păreau să se oprească ori de câte ori soțul ei era ocupat cu alte activități, precum dormitul, jocurile video sau atunci când petrecea timp cu ea. Această coincidență i-a stârnit suspiciuni, fapt care a determinat-o să ia măsuri drastice pentru a afla adevărul.

Descoperirea șocantă: soțul gelos, în spatele apelurilor

Tot mai neliniștită și incapabilă să găsească răspunsuri, femeia a decis să apeleze la autorități pentru a rezolva acest mister. A depus o plângere la poliție, solicitând ajutor pentru a afla cine se află în spatele acestor apeluri deranjante și ce motive ar avea pentru a o hărțui într-un asemenea mod. Poliția a început imediat o anchetă și a analizat înregistrările telefonice pentru a descoperi identitatea apelantului.

Surpriza a venit odată cu rezultatele investigației: soțul ei era cel care se ascundea în spatele apelurilor misterioase. Femeia a fost șocată să afle că cel care o hărțuise fără încetare era chiar partenerul său de viață. Potrivit presei japoneze, motivul pentru care bărbatul și-a terorizat soția prin aceste apeluri era unul neașteptat. El era gelos și se simțea deranjat când ea vorbea cu alte persoane la telefon. Prin intermediul apelurilor anonime, acesta încerca să își exprime furia și să o țină sub control, într-un mod obsesiv și toxic.

Consecințele legale ale hărțuirii telefonice în Japonia

După dezvăluirea identității bărbatului, cazul a scos la lumină și aspectele legale cu privire la hărțuirea telefonică în Japonia. Conform legislației locale, astfel de acțiuni sunt considerate o formă de tulburare psihologică și pot fi pedepsite cu severitate. Oricine provoacă astfel de tulburări prin apeluri telefonice deranjante poate fi condamnat la până la un an de închisoare sau poate primi o amendă de până la 1 milion de yeni (aproximativ 7.000 de dolari).

În plus, victimele pot solicita emiterea unui ordin de protecție împotriva celor care le hărțuiesc, pentru a se asigura că astfel de situații nu se vor mai repeta. În acest caz particular, soția bărbatului avea toate motivele să solicite sprijinul poliției și să aibă în vedere protecția sa pe viitor. Chiar dacă motivul invocat de bărbat a fost „iubirea excesivă”, acțiunile sale au avut un impact negativ profund asupra sănătății mintale și stării emoționale a femeii.

Acest incident ridică semne de întrebare cu privire la modul în care gelozia poate escalada în comportamente toxice și la necesitatea unui cadru legal care să protejeze victimele hărțuirii de orice fel. Dincolo de justificările subiective ale bărbatului, este clar că hărțuirea, fie ea fizică sau psihologică, nu are nicio scuză și trebuie tratată cu seriozitate.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: