Redactia.ro
Home » TV » Ferma 6 martie 2019. Noi provocări extreme pentru concurenţi

Ferma 6 martie 2019. Noi provocări extreme pentru concurenţi

Ferma 6 martie 2019. Noi provocări extreme pentru concurenţi

Ferma 6 martie 2019. Diana Belbiţă a devenit fermierul şef al acestei săptămâni, iar tensiunile continuă între concurenţi. În episodul de miercuri seara, ei vor fi supuşi unor noi încercări.

UPDATE: Provocarea cea mai mare a fost rezervată celor din cabană. Ei au fost scoși în mijlocul naturii de Cristian Bozgan.

„Bandiții” au stat o noapte la temperaturi sub zero grade, fără mâncare și cu un foc mic. Între timp, în fermă, lucrurile sunt tensionate în continuare: Brigitte și Ioana nu își vorbesc sau doar se ceartă și Moroșanu este prins la mijloc.

Diana, în calitatea ei de fermier șef, a ales servitorii săptămânii, pe Ioana și pe Silviu Țolu, dând astfel, șansa concurenților să stea cât mai departe de conflicte. Toată lumea din fermă muncește la proiectele primite.

Mâine vom afla și deznodământul conflictului din fermă în urma duelului.

Cum te descurci în mijlocul pădurii, iarna? Care sunt resursele pe care le poți folosi? Cum te poate ajuta mediul care te înconjoară într-o astfel de situație? Cu ce te poți hrăni?

Cum trebuie să îți construiești un adăpost? În această seară, de la 21:30, Cristi Bozgan le arată tuturor telespectatorilor o parte dintre secretele supraviețuirii în pădure.

Concurenții de la cabană au fost feriți de presiunea eliminării, de dueluri și de nevoia de a-și face alianțe și strategii unii împotriva altora. În această seară, mentorul lor este pregătit să îi scoată din zona de confort și să îi vadă în acțiune: sunt ei pregătiți, învață repede cum să reziste o noapte în pădure, fără nicio resursă?

Cum și, mai important, CE vor mânca? În ce adăpost vor dormi? Cum se vor încălzi?

Dacă experiența este una din ce în ce mai interesantă pentru cei șase concurenți de la cabană, cei din fermă trec la următorul nivel în materie de alianțe, trădări și dispute: prietenia dintre Brigitte și Ioana se clatină, Moroșanu se simte între ciocan și nicovală, iar Diana Belbiță simte presiunea de a fi șef săptămâna aceasta.

Citeşte şi: Ferma 5 martie 2019: Un nou fermier șef al săptămânii – Diana Belbiţă

Ferma 28 februarie 2019. Cine va pleca din competiție

Ferma 27 februarie 2019. Cine ajunge la duel

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: