Redactia.ro
Home » Monden » Fetiţa fostului Prinț Nicolae a împlinit un an. Imagini de la aniversarea micuței Maria-Alexandra: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

Fetiţa fostului Prinț Nicolae a împlinit un an. Imagini de la aniversarea micuței Maria-Alexandra: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

Sărbătoare mare în familia celui știut drept Nicolae al României. Alături de soția sa, Alina-Maria de Roumanie, şi-a aniversat fiica, pe micuța Maria-Alexandra, care a împlinit un an. Iar părinții au împărtășit imaginile fericitului eveniment cu internauții.

Fetiţa fostului Prinţ Nicolae a împlinit un an! Celebrul ei tată a postat pe pagina oficială de Facebook imagini de la aniversarea fetiţei lui, alături de soţia sa, Alina-Maria de Roumanie.

Fetiţa fostului Prinț Nicolae a împlinit un an: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

“Acum un an, viaţa noastră s-a schimbat. Eu şi soţia mea, Alina-Maria de Roumanie, am primit cel mai frumos cadou de la Dumnezeu, pe fiica noastră! La mulţi ani Maria – Alexandra!”, este mesajul emoționant care a însoțit imaginile fericitului eveniment.

În imagini, micuța Maria-Alexandra apare alături de părinţii săi și poartă o rochiţă albă, în faţa unui tort în miniatură cu o lumânare în forma cifrei 1.

Cel cunoscut drept nepotul Regelui Mihai I mai are o fetiţă dintr-o relaţie neoficială. Este vorba de Iris Anna, acum în vârstă de cinci ani, pe care Nicolae a avut-o în urma relației cu Nicoleta Cîrjan.

Micuţa Maria-Alexandra, botezată la Curtea de Argeș

Strănepoata regelui Mihai, Maria-Alexandra și-a primit botezul la Curtea de Argeș. Primul copil al Prințului Nicolae și al Alinei Binder a fost creștinat de Înaltpreasfinţitul Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, și un sobor de preoți.

Tot printr-o postare în mediul online, Nicolae al României a anunțat venirea pe lumea a fiicei sale Maria-Alexandra.

„Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București.
Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, a anunțat prințul Nicolae al României.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: