Redactia.ro
Home » Monden » Fetiță sau băiat? Asta-i întrebarea. Delia a făcut anunțul: ce sex va avea copilul ei

Fetiță sau băiat? Asta-i întrebarea. Delia a făcut anunțul: ce sex va avea copilul ei

Delia a aflat daca va avea fata sau baiat

Delia a publicat un video în care anunță ce sex va avea copilul ei, astfel că fanii și apropiații au avut motiv de amuzament după ce au văzut despre ce este vorba. Și reacția Deliei a fost chiar aparte.

Fetiță sau băiat? Delia a făcut anunțul: ce sex va avea copilul ei

Delia este cu siguranță una dintre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Mai mereu cu zâmbetul pe buze și întotdeauna colorată din punct de vedere vestimentar, fanii ei o iubesc pentru felul ei de a fi și, fără îndoială, pentru vocea ei.

De curând, cântăreața s-a ținut de pozne într-unul dintre clipurile pe care le-a publicat pe Instagram. Ea a dezvăluit ce sex va avea copilul ei, atunci când o să îl aibă. Nu, nu este însărcinată.

Jurata emisiunii iUmor a decis să apeleze la miturile și metodele băbeşti. Concret, în timp ce era într-un salon de înfrumusețare, Delia a făcut „testul inelului”, un mod amuzant de a „prezice” sexul copilului. Metoda presupune să legi un inel de o ață și să îl pui deasupra palmei. Dacă inelul se învârte, acest lucru înseamnă că vei avea o fetiță, iar dacă se balansează de la stânga la dreapta, copilul va fi băiat. Sigur, nimeni nu garantează că exact așa se va și întâmpla cu adevărat.

În videoclip, se observă cum Delia stă cu palma stângă întinsă, gata să afle dacă va avea fată sau băiat în viitor. Ea a ținut să lămurească destul de clar că nu este însărcinată. Încă. „Mă rog, întâi trebuie să fie ceva… Când o fi. Încă nu e nimic…”, a spus ea.

 

Aparent, a fost însă destul de curioasă și de entuziasmată. Testul inelului a arătat că Delia va avea o fetiță, moment în care cântăreața a reacționat tare simpatic, printr-o explozie de bucurie de parcă ar reprezenta și realitate. Delia Matache este căsătorită din 2012 cu Răzvan Munteanu, om de afaceri și impresar, dar sunt împreună de foarte mult timp.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia)

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: