Redactia.ro
Home » Monden » Fiica adoptivă a Stelei Popescu nu i-a spus niciodată „mamă” artistei. Doina Maximilian a explicat motivul

Fiica adoptivă a Stelei Popescu nu i-a spus niciodată „mamă” artistei. Doina Maximilian a explicat motivul

Moartea Stelei Popescu a lăsat un mare gol în sufletele celor au iubit-o și au apreciat-o, ea fiind una dintre cele mai iubite actrițe din țara noastră. S-a stins din viață în urmă cu 4 ani, iar fiica sa adoptivă, Doina Maximilian, îi poartă cu mândrie amintirea mai departe. Aceasta a povestit recent un detaliu neobișnuit despre legătura dintre ele. Cu toate că actrița a fost tutorele său legal, Doina nu i-a spus „mamă” niciodată.

Stela Popescu s-a stins din viață în data de  23 noiembrie 2017 și a lăsat o moștenire artistică imensă poporului român. Timp de mai bine de 60 de ani, actrița a apărut pe cele mai importante scene de teatru din țara noastră și și-a bucurat spectatorii cu talentul său deosebit. A fost adorată de oameni, iar vestea morții sale a fost devastatoare pentru lumea artistică din România.

Stela Popescu nu a avut copii, dar a adoptat-o pe Doina Maximilian

Indiferent de celebritatea de care s-a bucurat, doamna Popescu a preferat mereu să fie o figură modestă atunci când a venit vorba de viața sa personală. A preferat să fie cunoscută pentru activitatea sa artistică, în timp ce problemele private nu și-au găsit niciodată locul în fața publicului său.

Cu toate că a fost căsătorită, actrița nu a adus pe lume copii. A preferat să nu discute despre acest aspect al vieții sale, mărturisind totuși că nu a fost în totalitate alegerea sa. A făcut însă un gest deosebit și a adoptat o fată, pe numele său Doina Maximilian. Ea este cea care i-a fost mereu alături Stelei Popescu și a găsit-o fără suflare în casa sa.

Fiica adoptivă a Stelei Popescu nu i-a spus niciodată „mamă” artistei

Între Stela Popescu și Doina Maixmilian a existat o legătură specială, bazată pe dragoste și un respect deosebit. Actrița i-a lăsat moștenire fiicei sale adoptive toată averea sa, în ciuda faptului că aceasta nu a numit-o niciodată „mamă”. Motivul a fost explicat recent de aceasta pentru impact.ro, în cadrul unui interviu.

Doina Maximilian a fost adoptată de Stela Popescu pe când avea doar 13 ani și nu se bucura de grija părinților săi. În timp ce tatăl său a fost răpus de o boală cumplită, mama sa a preferat să-și refacă viața în altă țară și să nu se mai întoarcă niciodată acasă. Soarta i-a scos-o însă în cale pe actriță, care în acel moment abia se căsătorise cu Mihai Maximilian. Doina era nepoata bărbatului și era singură pe lume, așa că cei doi au decis să-i poarte de grijă.

Doina Maximilian a explicat motivul

Doina a mărturisit că i s-a adresat mereu actriței după prenume, iar în public prefera să-i spună „doamna Stela”. Acest lucru se datorează respectului pe care i l-a purtat mereu, mai ales că a fost singura care a luat-o sub aripa sa ocrotitoare când viața nu a fost atât de blândă cu ea.

„Când eram doar noi două, îi spuneam întotdeauna Stela. În rest, în public, atunci când o însoțeam în diverse evenimente, îi spuneam doamna Stela. În fața altora mi s-a părut mereu că asta e forma maximă de respect pe care i-o pot acorda. Și pe care i-o datorez până la sfârșitul vieții! Fiindcă a fost un mare privilegiu, fără egal, de a fi stat atâția ani în preajma ei și, ca atare, consider că și azi trebuie să o tratez cu modestia aferentă. Iar Stela Popescu a înțeles, ca nimeni altcineva, dorința mea și a tatălui meu, Puiu Maximilian, de a ne alinia în spatele ei. Era forma noastră de respect și ea a înțeles și ne-a respectat această dorință de a sta în spatele ei. Lângă ea, dar totuși în spatele ei, dacă mă fac bine înțeleasă!”, a mărturisit fiica Stelei Popescu pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: