Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Andreei Esca a recunoscut care este cea mai mare temere a ei

Fiica Andreei Esca a recunoscut care este cea mai mare temere a ei

Alexia Eram nu vrea să mai stea în umbra mamei ei

Alexia Eram a avut o ascensiune rapidă în lumea mondenă, desigur faptul că este fiica Andreei Esca nu a fost un aspect pe care să-l treci ușor cu vederea. Frumoasa iubită a lui Mario Fresh a început să fie invitată la interviuri și podcasturi, unde dezvăluie detalii interesante din viața ei.

Alexia Eram a recunoscut care este cea mai mare frică a ei

Alexia Eram este o fată sinceră și asumată care mereu a vorbit despre orice subiect. Acum ea a dezvăluit care este cea mai mare temere a ei. Alexia Eram a recunoscut că are această fobie de când era mică și anume să doarmă pe întuneric sau să meargă prin intuneric. Drept urmarea ea doarme mereu cu ceva aprins și cu draperiile trase. Când era mică ea dormea doar cu bunica sa de frica întunericului.

Eu dorm cu o lampă aprinsă în cameră, sau cu draperiile trase, ca să intre lumina. Tot timpul mi-a fost frică de întuneric. Când eram mică dormeam cu bunica și după aia îmi era frică să dorm singură, pentru că mie nu îmi place să fiu singură. Am frica asta de sigurătate. Închid ușa, trebuie să dorm cu capul spre ușă.„, a dezvăluit Alexia Eram.

Mario Fresh și Alexia Eram părinți tineri?

Alexia Eram a fost prezentă în cadrul unui podcast unde a vorbit despre viața amoroasă, carieră și familie. Aceasta a fost dusă într-o zonă mai puțin comfortabilă dar a făcut față cu brio. Alexia Eram a fost întrebată dacă își dorește să devină mămică în viitorul apropiat, iar răspunsul ei a luat prin surprindere pe toată lumea.

Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă.„, a spus Alexia Eram.

Mario Fresh este de aceeași părere cu iubita sa. Acesta a mărturisit că și părinții săi l-au conceput de tineri și că iubirea pe care a văzut-o în familia sa l-a determinat să fie o persoană familistă și cu gânduri serioase de viitor.

Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit.„, a afirmat Mario Fresh.