Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Andreei Esca face senzație pe plajă. Cât de bine arată Alexia Eram în costum de baie!

Fiica Andreei Esca face senzație pe plajă. Cât de bine arată Alexia Eram în costum de baie!

GALERIE FOTO (4)

Fiica Andreei Esca face senzație pe plajă! Alexia Eram a vrut să arate tuturor cât de bine arată în costum de baie, în timp ce se bucură de o vacanță “ca fetele” în Dubai, alături de mama sa.

Alexia Eram are apariții din ce în ce mai îndrăznețe! Plecată într-o vacanță cu mama ei în Dubai, fiica Andreei Esca a profitat din plin de razele de soare de acolo și a îmbrăcat costumul de baie.

Fiica Andreei Esca, senzație pe plajă. Cât de bine arată Alexia Eram în costum de baie

Alexia Eram nu a ales orice costum, ci unul care se mulează perfect pe formele ei, lăsând să se vadă trupul perfect al tinerei. Așa se face că toți internauții au apreciat ipostazele în care s-a lăsat descoperită fiica Andreei Esca.

Putem să bănuim că fotografiile sunt făcute chiar de Andreea Esca, dacă luăm în calcul că cele două au plecat împreună în vacanța la Dubai.

Nu este însă pentru prima data când Alexia Eram alege să se joace cu mințile urmăritorilor ei de pe Instagram. Fiica Andreei Esca s-a mai lăsat pozată în costume de baie minuscule, iar mai apoi a publicat numeroase fotografii cu ea în ipostaze incendiare.

 

Andreea Esca și fiica ei, Alexia,  vacanța în Dubai

Andreea Esca s-a decis repede că nu vrea să mai aștepte până când primăvara se instalează în România, așa că plecat în vacanță în Dubai, alături fiica ei, Alexia.

Ambele extrem de active în online, au postat pe rețelele de socializare imagini de la aeroport, apoi de la hotelul din Dubai, ajunse la destinație. Atât Andreea Esca, cât și Alexia Eram le-au mărturisit fanilor lor că sunt încântate că au parte de o vacanță împreună.

Cadoul nostru a sosit”, a scris Andreea Esca pe rețeaua socială, în dreptul unui selfie făcut în chiar din avion.

A doua zi, dis de dimineață, vedeta Pro TV a postat o imagine de la piscina hotelului de 5 stele la care ea și Alexia s-au cazat.

Asta e o dimineață bună”, le-a transmis Andreea esca urmaritorilor ei, lăsându-se fotografiată de fiica ei în mijlocul piscinei.

Andreea Esca și Alexia Eram, întâlnire cu Pique, iubitul artistei Shakira

Vacanța în Dubai s-a lăsat cu o surpriză de proporție pentru Andreea Esca și Alexia Eram. S-au întâlnit în Dubai chiar cu fotbalistul Gerard Piqué, iubitul cântăreței Shakira, care a acceptat să se fotografieze cu cele două. Andreea Esca i-a dedicat poza fiului ei, Aris.

Andreea Esca, emoții la prima ieșire din țară în pandemie

Nu este prima vacanță exotica pentru Andreea Esca, în acest an. Vedeta Pro TV a mai ajuns și la începutul acestui an în Emiratele Arabe Unite.

Celebra jurnalistă a povestit emoțiile avute la prima ei ieșire din țară în timp de pandemie într-un articol în publicația sa, AList Magazine.

Eu cred că am curaj să testez cum e vacanța în această perioadă, și pentru că mai am destui anticorpi (conform rezultatelor testelor pe care le-am tot făcut)! Cu toate acestea, mi-e frică să ies din țară. Mă gândesc că nu știm în continuare foarte multe despre boala asta. Sunt gata însă să-mi iau toate măsurile de precauție, să îmi înving frică și să povestesc despre cum arată o vacanță, în ianuarie 2021”, a mărturisit Andreea Esca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: