Redactia.ro
Home » Monden » Fiica Biancăi Drăgușanu a fost la un pas de înec! Cum a salvat-o vedeta pe micuță: ”Ca o eroină”

Fiica Biancăi Drăgușanu a fost la un pas de înec! Cum a salvat-o vedeta pe micuță: ”Ca o eroină”

Fiica Biancăi Drăgușanu a fost la un pas de înec

Fiica Biancăi Drăgușanu a fost la un pas de înec. Fosta prezentatoare de televiziune a explicat cum a reușit să o salveze pe micuța ei Sofia din piscină.

Fiica Biancăi Drăgușanu a fost la un pas de înec

Bianca Drăgușanu a fost invitată la ”Teo show” unde a povestit despre planurile ei de viitor. Însoțită de Sofia Natalia, fiica pe care o are împreună cu Victor Slav, aceasta a povestit un episod dramtic din această vară.

Vedeta a explicat cum Sofia a fost la un pas să se înece într-o piscină. Bianca Drăgușanu a sărit îmbrăcată să o scoată pe micuță din apă și nu a mai ținut cont de nimic.

”Astă vară am fost cu ea la piscină. I-am zis să stea departe de apă pentru că nu știe să înoate, însă nu m-a ascultat și a căzut în piscină. Am sărit îmbrăcată în rochie după ea. Acum mă strigă eroina, pentru că am salvat-o de la înec”, a declara Bianca Drăgușanu la emisiunea ”Teo show”.

Ce relație are Bianca Drăgușanu cu Victor Slav

De asemenea, Bianca Drăgușanu a povestit că relația dintrea ea și Victor Slav este una bună. Cei doi sunt prieteni pentru a păstra legătura, în princial pentru Sofia. Fiica celor doi prezentatori sta la ambii fără probleme, iar Sofia este lăsată să-și vadă tatăl oridecâte ori vrea, pentru că au o relație deschis.

”Singura care mai intervine este buni (n.r. mama vedetei), care de fiecare dată când petrece timp cu tati mai mult de 24 de ore o sună și îi spune că nu poate să doarmă fără ea, că îi este dor de ea, și o manipulează până se întoarce înapoi acasă”, a mai povestit Biancă Drăgușanu.

Vedeta are nevoie de procură din partea fostului soț, pentru că ăși dorește să plece o periadă în Dubai, atât pentru relaxare, cât și pentru business. Fosta prezentatoare de televiziune a declarat că se gândește să-și facă o afacere în Dubai.

”Merg în Dubai și pentru vacanță și pentru business. Sunt cu cunoscută acolo, oamenii mă cunoscut și am multe beneficii. M-am gândit să rămân acolo. Vreau să o iau si pe mama și pe Sofia. Am vorbit și cu Victor Slav și înțelege. Noi suntem prieteni și își petrece timpul foarte des cu ea”, a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show.

Bianca Drăgușanu, dificultăți de comunicare cu fiica sa

După ce a devenit mamă, Bianca Drăgușanu a declarat că va avea o relație specială cu fiica ei, dar că nu o va răsfăța din cale-afară, pentru a păstra un echilibru. Dacă până acum i-a reușit, de când Sofia s-a mai mărit, lucrurile au scăpat de sub control, iar cele două au deja micile lor conflicte.

Bianca Drăgușanu s-a bucurat foarte mult când a aflat că va avea fetiță, fiind convinsă că cea mică va împărtăși pasiunea ei pentru haine și machiaje. Cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, Sofia este genul de copil cu un caracter puternic, care are cu totul alte preocupări decât să îmbrace rochii de prințesă și să pozeze pentru mama ei.

”Nu prea mai fac rochii de fetițe din cauza Sofiei. Nu vrei să știi ce mi-a făcut ultima dată, la ziua ei. I-am pregătit trei rochițe în culorile albastru, portocaliu și roșu, că așa a vrut. M-a înnebunit! Când am ajuns la locul de joacă nu a vrut să se îmbrace în nicio rochiță, așa că am îmbrăcat niște pijamale, efectiv. Trebuia să mai filmăm și pentru o emisiune, m-am supărat pe ea. I-am zis că până când nu împlinește patru ani și vom putea să ne înțelegem cum trebuie, nu-i mai fac nicio rochiță. Bine, exagerez, i-am mai făcut, dar defilează cu ele doar în atelier”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Liberatetea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: