Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Cristi Chivu, actriță în serialul românesc Adela. Ce alți copii de fotbaliști mai cochetează în serial

Fiica lui Cristi Chivu, actriță în serialul românesc Adela. Ce alți copii de fotbaliști mai cochetează în serial

GALERIE FOTO (2)

Cristi Chivu este mândru de fiica sa cea mare, Anastasia. Fiica fotbalistului va apărea pe micile ecrane în cadrul serialului românesc Adela difuzat pe Antena 1. Anastasia este foarte încântată și a transmis și un mesaj.

Fiica lui Cristi Chivu, pasiune pentru actorie

Cristi Chivu mereu a încercat să își țină familia departe de lumina reflectoarelor și să fie o prezeță discretă. Acum, fiica sa Anastasia a pășit în lumina reflectoarelor de bună voie și din pasiune. Anastasia Chivu își dorește o carieră în actorie și a făcut primul pas în proiectul Adela. Moștenitoarea lui Cristi Chivu va avea un rol important în serialul românesc și va putea fi urmărită pe micile ecrane.

Anastasia Chivu are 11 ani și este pasionată de actorie. Visul ei începe să prindă contur o dată cu alăturarea sa în echipa Ruxandrei Ion. Fiica lui Cristi Chivu a primit un rol important în serialul românesc Adela. Ea a declarat că la început i-a fost puțin greu și a avut mari emoții, însă acum este foarte încântată și fericită că își poate urma marele vis de a deveni actriță. Ea va juca rolul unei fetițe de 10 de ani care vine din America.

Tot timpul mi-am dorit să fiu actriţă şi mi-a plăcut ideea. Mama mea îmi spunea Demi Moore. Este foarte fain aici, îmi place foarte tare să filmez și să stau pe aici. La început îmi era puțin greu, aveam emoții, dar acum m-am obișnuit. În serial sunt o fată de 10 ani, care vine din America să-l caute pe Lucian.„, a declarat Anastasia Chivu.

Ce spune soția lui Cristi Chivu despre pasiunea fiicei sale

Adelina Chivu este una dintre cele mai frumoase soții de fotbalist. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristi Chivu, alături de care are doi copii superbi. Fiica sa cea mare, Anastasia o face foarte mândră prin prisma noului ei proiect. Adelina Chivu a declarat că a observat înclinațiile spre actorie ale Anastasiei de ceva timp. Ea a declarat că a avut emoții pentru Anastasia, dar este foarte mândră de ea și că știe că se va descurca de minune.

Ea de când era micuță îmi arăta că poate să plângă la comandă, a fost cu tatăl ei pe niște platouri de filmare, i-am spus, dacă vrei pot să te ajut să fii și implicată, nu doar în vizită și inițial am crezut că e vorba despre ceva foarte mic, mai mult o animație, ca să își dea ea seama dacă îi place sau nu și când am primit scenariul, am văzut că avea vreo cinci episoade și foarte multe replici. Un pic m-am panicat, pentru că nu ştii cum reacţionează un copil. Se poate bloca, dar a fost minunată.„, a declarat Adelina Chivu.

Ce alți copii de fotbaliști mai cochetează în serialul Adela

Alături de Anastasia, fiica lui Cristi Chivu, în cadrul serialului românesc Adela, au primit roluri și fiica lui Marius Lăcătuș, dar și fiul lui Ilie Dumitrescu. Alexandra Lăcătuș este tare fericită că a primit această oportunitate de a juca alături de actori talentați în cadrul debutului său pe micile ecrane. Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu este deja familiarizat cu această lume a filmului. ACesta a mai jucat în distribuții importante și a terminat studii în domeniu peste hotare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: