Redactia.ro
Home » Știri » Fiica lui Ilie Năstase este amorezată până peste cap. Alessia Năstase s-a afișat deja cu iubitul, dar a fost aspru criticată

Fiica lui Ilie Năstase este amorezată până peste cap. Alessia Năstase s-a afișat deja cu iubitul, dar a fost aspru criticată

GALERIE FOTO (2)

Fiica lui Ilie Năstase are iubit! Alessia Năstase s-a afișat deja cu partenerul său pe rețelele de socializare, însă unii internauți nu au fost așa de încântați. Imaginea care a încins spiritele! 

Fiica lui Ilie Năstase este o adolescentă în toată regula! Alessia Năstase trăiește o poveste de dragoste cu adevărat intensă, iar asta se poate observa din imaginile postate chiar de ea pe social media.

Fiica lui Ilie Năstase are iubit

Alessia Năstase, fiica Amaliei și a lui Ilie Năstase, este extrem de activă pe rețelele de socializare. De curând, tânăra de 21 de ani a publicat prima imagine cu iubitul ei, dar și-a atras numai critici din partea fanilor.

„Fără context”, a scris Alessia Năstase, în descrierea imaginii publicate pe pagina sa personală de Instagram. Mama ei, Amalia Năstase, s-a numărat printre cei care au văzut fotografia și i-a lăsat un comentariu: „Mă cunoaște lumea pe acolo…”, a scris Amalia Năstase.

 

foto: instagram

Mulți internauți i-au apreciat pe cei doi și s-au bucurat să vadă că își trăiesc viața, dar au fost și persoane care au imaginea ca fiind prea îndrăzneață.

„Mă așteptam la un răspuns obraznic pentru reacția mea nedorită, dar chiar m-ai surprins. Nu am înțeles niciodată de ce fetele postează astfel de imagini, cu limba ieșită. Dar poate este o chestie reprezentativă generației și trebuie să mă adaptez la asta. O zi bună”. / „Get a room (Luați-vă o cameră)”, au fost câteva dintre comentariile de pe Instagram.

Alessia este primul copil al cuplului Amalia și Ilie Năstase și s-a născut pe 28 iulie 2003. Patru ani mai târziu a venit pe lume a doua fetiţă a lor, Emma Năstase.

În afară de cele două fete, Ilie Năstase mai are trei copii: Nathalie (provine din căsnicia cu modelul belgian Dominique Graza), Nicholas și Charlotte, pe care i-a adoptat împreună cu actrița americană Alexandra King.

Alessia locuiește în Franța

În urmă cu doi ani, tânăra a început o nouă etapă a vieții și s-a mutat în Franța pentru a urma studiile la Școala de Design Parsons din Paris.

„Pe tata l-am sunat și i-am spus că am intrat. Era foarte fericit, mai ales când a aflat că am și bursă. Nu știa ce să zică. Era șocat. Mai ales că, nu era vorba despre el, dar avea de-a face cu tenisul și s-a emoționat”, a spus Alessia atunci când a primit bursă la prestigioasa școală de design, potrivit Unica.ro.

„Cum să mă simt altfel decât mândru de fetele mele! Alessia desenează de la vârsta de 3-4 ani. Eu am făcut ce a vrut ea. Nu am îndrumat-o către tenis. Când era mică, venea un profesor de două ori pe săptămână și făceau amândouă desen, însă celei mici nu-i plăcea. Ea e cu fotbalul acum, joacă în echipa școlii.

Nu am emoții legat de cum se va descurca într-o țară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreață, plus că acolo avem prieteni. Deci nu este singură. Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine”, a mărturisit și Ilie Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: