Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Ioniță de la Clejani a ajuns la spital. Medicii i-au dat o veste cumplită: „Sarcina este…”

Fiica lui Ioniță de la Clejani a ajuns la spital. Medicii i-au dat o veste cumplită: „Sarcina este…”

Fiica lui Ioniță de la Clejani a avut nevoie de intervenția medicilor. Ramona a ajuns pe patul de spital, după ce a suferit o hemoragie. Cântăreața a trecut prin clipe de panică, mai ales că este însărcinată.

Fiica lui Ioniță de la Clejani a ajuns la spital

Ramona Manole a avut parte de clipe de panică, având nevoie de ajutorul medicilor. Cântăreața anunța, de curând, că urmează să devină mămică, veste care i-a bucurat întreaga familie. Nici prin cap nu avea să-i treacă că vor urma momente grele. Fiica lui Ioniță de la Clejani a ajuns pe patul de spital cu hemoragie. După ce a susținut un eveniment tocmai la Londra, Ramona a avut febră, probleme cu respirația, dar și o hemoragie, fiind nevoită să stea mult pe perfuzii. Medicii i-au recomandat repaus total. Bruneta spune că nu se poate să nu mai muncească, căci are multe angajamente pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit, pentru a-și putea întreține familia. Ramona a aflat că are o sarcină toxică și tocmai din acest motiv are nevoie de liniște și relaxare, lucruri care nu sunt tocmai posibile pentru ea.

Ce spune Ramona despre starea ei de sănătate

“Era să dau colțul în weekend… cel mai probabil din cauză că mi-a fost rău de la oboseală. Plus că nu sunt bine nici de la sarcină. Am fost în Anglia și am stat acolo de joi și până ieri (n.r – duminică). Am avut treabă în continuu unde am depus foarte mult efort, ceea ce mi-a dăunat. Am avut febră mare, nu aveam aer, plus că pe lângă asta am avut și o hemoragie gravă. Doctorii de acolo mi-au făcut cinci perfuzii în câteva ore. Mi-au băgat în venă calciu să îmi oprească hemoragia. Hemoragia s-a declanșat probabil de la frigul de acolo plus că am stat mult și în picioare. Medicii de acolo mi-am zis că sunt obosită iar sarcina este foarte toxică și nu am voie să fac nimic, dar eu nu pot să le respect indicațiile pentru că nu am cum să stau. Am nevoie de bani să îmi cresc copiii. Chiar dacă mi-a fost foarte rău și am avut o hemoragie, așa am cântat sâmbătă. Nu am avut ce face. Munca este muncă și contractele trebuiesc onorate”, a declarat Ramona Manole, conform Click.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: