Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Ioniță de la Clejani iubește din nou. Ramona Manole: „Consider cu modestie că și eu am dreptul la viață”

Fiica lui Ioniță de la Clejani iubește din nou. Ramona Manole: „Consider cu modestie că și eu am dreptul la viață”

După un mariaj eșuat, din care au rezultat trei fetițe, fiica lui Ioniță de la Clejani nu credea că-și va mai găsi dragostea. Iată că acel moment a sosit! Cântăreața s-a îndrăgostit de un acordeonist pe care îl descrie în cele mai frumoase cuvinte. Iată toate detaliile!

Ramona Manole, fiica lui Ioniță de la Clejani, relație cu un acordeonist

Fiica lui Ioniță de la Clejani a început o frumoasă relație de dragoste cu un celebru acordeonist, Adiță Paris care o însoțește la toate evenimentele muzicale din viața ei. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa noului partener de suflet:

„Puzzle-ul vieții mele acum este complet. Dumnezeu mi-a dăruit tot ce mi-am dorit, mi-a trimis cel mai bun soț care să-mi poarte de grijă, să mă protejeze și să nu mă mai simt singură.

Nu am crezut niciodată că soarta îmi va surâde și că și eu voi mai putea fi fericită, dar uite că se poate”, a mărturisit Ramona Manole pentru Spynews.

Ramona Manole: „Consider cu modestie că și eu am dreptul la viață”

Ramona Manole susține că după multe eșecuri în plan sentimental, merită să aibă parte de dragoste:

„Odată cu vindecarea sufletului a venit totul, fără să cer, fără să forțez nimic. Nici nu știu cum să explic, de emoții și de fericire, povestea pe care o trăiesc alături de colegul și iubitul meu Adi Paris, acordeonistul, perfect pentru mine.

Consider cu modestie că și eu am dreptul la viață, nu-mi doresc decât liniște, să pot dezvolta totul după gândirea mea”, a mai completat Ramona Manole pentru sursa citată.

 

Ramona Manole, despre Ioniță de la Clejani: „A zis că sunt făcută din greșeală”

Ramona Manole susține că tatăl său, Ioniță de la Clejani i-a mărturisit că a fost născută „din greșeală”:

„Nu vorbește Ioniță de mine, care sunt în viață, nu a vorbit niciodată. A zis că sunt făcută din greșeală, ce să zică de copilul ăla? Tata ar vorbi cu mine, că nu are suflet rău, dar nu îl lasă mahalagioaica de Viorica. Zici că l-a luat pe Ioniță flăcău.

Viorica l-a luat de la mătușa lui. După ce s-a despărțit de mama, Ioniță trăia cu mătușa Vioricăi. Apoi Viorica a pus mâna pe el, a văzut că tata e solicitat ca muzicant. Mare iubitoare e Viorica asta, mare geloasă, își bate joc de toți!”, a mărturisit Ramona de la Clejani, pentru playtech.ro. 

 

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: