Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Mădălin Voicu a născut prematur. «Am avut o hemoragie și am ajuns de urgență, la spital»

Fiica lui Mădălin Voicu a născut prematur. «Am avut o hemoragie și am ajuns de urgență, la spital»

Emoții mari astăzi în familia lui Mădălin Voicu. Fiica sa Ioana a avut o hemoragie și a ajuns de urgență la spital. Deși era programată să nască după paște, micuța nu a mai avut răbdare și s-a născut prematur astăzi, în Vinerea Mare.

Totul e bine când se termină cu bine, spune o vorbă din popor. Ioana Voicu a trăit clipe de suspans astăzi când s-a trezit cu o hemoragie. Vestea a fost dată chiar de către mămică.

„A fost mai greuț, dar a trecut. Nu trebuia să se nască acum. Este prematur, puțin, nu exagerat. Totul a fost bine, nu mă așteptam. Pur și simplu am avut o hemoragie și am ajuns de urgență la spital. Mă gândeam că se întâmplă după Paște, cel puțin. Fetița este bine, mănâncă, doarme, este sănătoasă, i s-au făcut toate analizele, totul este bine”, a declarat Ioana Voicu, potrivit Spynews.ro.

Ioana Voicu: „Sufăr de endometrioză”

Fiica lui Mădălin Voicu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a mărturisit că se confrunta cu endometrioză. Această afecțiune se regăsește din ce în ce mai des la femeile tinere din zilele noastre. Motivul de bază ar fi stresul excesiv provocat din dorința de a atins un anumit nivel de performanță în viața profesională, și nu numai.

Acest diagnostic este pus în fiecare an pentru aproximativ 180 de milioane de femei din întreaga lume și care este asociată cu infertilitatea.

„A fost operație mai complicată. Pe lângă cezariană am mai avut o intervenție. Sufăr de endometrioză. A trebuit să îmi și cauterizeze și câteva chisturi. Recuperarea este puțin mai dureroasă, dar când o văd îmi trece tot! Are sigur buzele mele, ceea ce este foarte bine! Pot să spun că este foarte dulce. Nu a ieșit vânătă, roșie, este pur și simplu o păpușă, a mai declarat Ioana Voicu, pentru Antena Stars.

Nepoțica lui Mădălin Voicu se numește Annora

La începutul anului, atunci când a anunțat că este însărcinată, Ioana a dezvăluit că va avea o fetiță și că a ales un nume deosebit: Annora, un nume pe care l-a visat acum trei ani.

„Iese taur ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult acest nume, am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că dacă o să am o fetiță așa o va chema”, spunea fiica lui Mădălin Voicu, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: