Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Mircea Geoană, petrecere de logodnă cu VIP-uri. Cadoul inedit oferit de nașul ei, Ilie Năstase

Fiica lui Mircea Geoană, petrecere de logodnă cu VIP-uri. Cadoul inedit oferit de nașul ei, Ilie Năstase

GALERIE FOTO (8) ana geoana

Ana Geoană se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă. Fiica lui Mircea Geoană a avut recent petrecerea de logodnă în grădina Palatului Mogoșoaia, la care au participat numai invitați aleși pe sprânceană.

Tânăra s-a logodit în primăvară cu alesul ei și recent au organizat o petrecere de vis pentru a marca momentul.

Ana Geoană s-a logodit după 5 ani de relație

Ana Geoană și-a oficializat logodna cu Garrett Clayton, un bărbat originar din Statele Unite ale Americii, alături de care ea locuiește în California și cu care se iubește de peste cinci ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Geoana (@anageoana)

Cuplul a avut parte de o petrecere de pomină, ca la o nuntă, cu peste 120 de invitați. Aceștia s-au delectat cu preparate și băuturi fine într-un decor scos parcă din basme, realizat în nuanțe deschise, de alb și bej.

Cadou inedit de la nașul de ei de botez

Printre invitații evenimentului care a avut loc la Palatul Mogoșoaia s-a numărat și Ilie Năstase, cel care este nașul Anei Geoană. Fostul mare jucător de tenis a avut un cadou special pentru fina sa.

Ilie Năstase le-a oferit celor doi tineri una dintre rachetele sale, pe care a semnat. În plus, le-a dăruit și o fotografie, pe care le-a transmis urările sale: „Pentru Ana ș Garrett. Mult noroc și să aveți o viața minunată!”.

Racheta este una specială pentru Ilie Năstase, fiind cea cu care a jucat finala la Wimbledon 1972, pierdută în fața lui Stan Smith, 6-4, 3-6, 3-6, 6-4, 5-7, scrie GSP.

A purtat o creație semnată de Cristina Săvulescu

Ana Geoană a fost superbă în ziua cea mare, și a ales să poate o creație semnată de Cristina Săvulescu. Rochia semăna cu cele ale zeițelor din Grecia Antică, având inclusiv o centură aurie aplicată în zona taliei, aspectul fiind ca cel al unor lauri.

Fiica lui Mircea Geoană are 26 de ani și a urmat cursurile Facultății de Medicină de la Universitatea Pennsylvania, din Philadelphia. Ana nu a profesat niciodată. Conduce o afacere de succes, este consilier în nutriţie şi stil de viaţă sănătos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: