Redactia.ro
Home » Monden » Fiica unui mare actor român a ajuns să culeagă căpşuni, în Spania, ca să supravieţuiască. Familia a „dezmoştenit-o”

Fiica unui mare actor român a ajuns să culeagă căpşuni, în Spania, ca să supravieţuiască. Familia a „dezmoştenit-o”

Noile reguli pentru vechimea în muncă. Ce trebuie să știi când își calculezi pensia

Anca Lăcrămioara, fiica adoptivă a regretatului actor Constantin Codrescu, are o poveste de viață tristă, după care s-ar putea scrie chiar un scenariu de film.

Ea este convinsă că femeia care a fost soția tatălui ei vreme de 40 de ani îi refuză moștenirea în favoarea copiilor biologici.

Este fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu

Fiica sa adoptivă a venit din Spania pentru a-și lua adio de la tatăl ei și spera că acesta i-a lăsat partea cuvenită din mica sa avere. Anca Lăcrămioara avea să afle cu stupoare de la văduva artistului că a fost scoasă din testament, fapt căruia nu-i dă crezare.

Mama adoptivă a Lăcrămioarei a murit, iar ea a plecat în Spania la cules de căpșuni, pentru a-și face un trai mai bun. Când tatăl ei s-a stins din viață, Anca Codrescu a venit în România pentru a-și lua rămas bun de la părintele ei, dar și pentru a-și revendica partea ei de moștenire.

Din păcate, Anca a aflat de la văduva actorului că a fost scoasă din testament, fapt pe care nu-l crede a fi adevărat. Fiica lui Codrescu este determinată să dobândească drepturile de urmaș din partea ambilor părinți.

M-am gândit să caut și partea de moștenire din partea mamei mele. Eu vreau să găsesc urma mamei mele, unde a decedat, unde a fost dusă, pentru că nu știu absolut nimic.

Am întrebat-o pe dânsa, pe fosta soție a tatălui meu, și mi-a zis că nu știe nimic. I-am zis că trebuie să știe ceva, pentru că, atunci când a murit mama mea, eu eram minoră, tata mă avea în custodie și mai mult ca sigur că l-au chemat să semneze, să ridice ceva, nu știu, zic eu”, a spus Anca Luminița Codrescu.

Munceşte pe 1.500 de euro în Spania

Anca Codrescu a povestit că după ce părinții ei adoptivi au divorțat, mama ei s-a recăsătorit și inițial a locuit cu aceasta. Custodia micuței Anca ar fi devenit subiect de dispută între cei doi foști soți. Actorul a câștigat procesul de custodie, iar mama adoptivă avea drept de vizitare.

În prezent, femeia munceşte din greu în Spania. La început, a fost la cules de căpșuni, alături de alți români. A tras din greu, pentru un salariu de 1.500 de euro.

”Sunt la cules de căpșuni și nu mi-e rușine să o spun”, menționa Anca, la acea vreme, când relația cu celebrul tată devenise sensibilă, urmare a divorțului ei scandalos.

Am grijă de o doamnă, în vârstă de 90 de ani, muncesc 24 de ore din 24, într-o casă enormă. Cât se câștigă în Spania? Nu prea mult, așa cum se crede”, a mai zis femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: