Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Filmarea care a devenit virală. Un gest de iubire și de respect din partea unui bătrân care se pune în genunchi pentru a-și ajuta soția

Filmarea care a devenit virală. Un gest de iubire și de respect din partea unui bătrân care se pune în genunchi pentru a-și ajuta soția

Poveste de iubire la Iași

Pe străzile din Iași, un cuplu în vârstă a oferit o scenă impresionantă, capturată pe 8 noiembrie de un trecător sensibil la momentele frumoase ale vieții cotidiene. Imaginile surprind un bătrânel care se apleacă și se pune în genunchi pentru a închide fermoarul de la jacheta soției sale. Acest gest plin de iubire și grijă a devenit rapid viral pe platformele de socializare, atingând inimile a mii de oameni.

@biaiacob1 Ador 😶‍🌫️🫶🏼 #foryou #ig #fyp ♬ Love Is Beautifully Painful (Ghost Duet Version) – Darkrose

În videoclip, bărbatul manifestă o naturalețe uimitoare în exprimarea afecțiunii și respectului față de partenera sa. Scenele au fost înregistrate pe o stradă din Iași și surprind o intimitate tandră și autentică între cei doi soți. Gestul delicat al bărbatului a devenit repede un fenomen online, cu videoclipul postat pe TikTok de către o trecătoare impresionată.

Clipul video a făcut furori în mediul online

Postarea a adunat rapid mii de reacții și comentarii, iar tânăra care a împărtășit momentul a subliniat cu umor: „Domnul s-a pus în genunchi să îi încheie fermoarul doamnei, iar tu încă aștepți ca Gigel să-ți aducă un buchet de flori.” Videoclipul a strâns peste 220 de mii de vizualizări și 30 de mii de aprecieri.

Reacțiile online s-au împărțit între cei impresionați și mișcați de gestul tandru al bărbatului și cei care au evidențiat că nu orice femeie consideră astfel de atenție semnificativă în relația lor. Comentariile reflectă diversitatea opiniilor, iar unii observă că astfel de gesturi sunt frecvente în rândul persoanelor în vârstă, care știu să arate respectul și afecțiunea față de partenerii lor. Alții subliniază complexitatea relațiilor moderne, recunoscând că nu toate femeile consideră astfel de gesturi esențiale în contextul relațiilor lor contemporane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: