Redactia.ro
Home » Știri » Filmul dublei crime din Timișoara se complică. Polițiștii cer ajutorul populației pentru prinderea ucigașului

Filmul dublei crime din Timișoara se complică. Polițiștii cer ajutorul populației pentru prinderea ucigașului

crima timisoara

Detaliile crimei din Timișoara se complică, iar oamenii legii cer ajutorul populației pentru capturarea criminalului care a ucis cu bestialitate doi pensionari.

Bărbatul a ucis doi pensionari, a furat 12.000 de lei și s-a făcut nevăzut

Conform informațiilor furnizate de către anchetatori, individul responsabil pentru atacul brutal și omorul celor doi bătrâni în locuința lor a fugit cu o borsetă care conținea suma de 12.000 de lei. Acești bani fuseseră colectați în acea zi de la locatari, deoarece cei doi vârstnici îndeplineau rolul de administratori ai clădirii.

Marți seara, în data de 27 iunie 2023, un bărbat în vârstă de 75 de ani și o femeie în vârstă de 78 de ani au fost victimele unui tragic incident în apartamentul lor, situat în centrul Timișoarei, în imediata apropiere a Palatului Dicasterial. Individul care a pătruns în locuința celor doi soți a manifestat un comportament extrem de violent, aplicându-le acestora o serie de lovituri și înjunghiindu-i de mai multe ori cu un cuțit. Ambii pensionari și-au pierdut viața în urma atacului.

Nepotul victimelor a ajuns de urgență la apartament, confruntându-se direct cu criminalul, după ce a fost alertat de fratele său din Germania. Fratele acestuia fusese ultima persoană care a vorbit cu bunicile înainte ca individul să intre în locuință. S-a desfășurat o luptă între cei doi pe holul etajului doi, însă criminalul a reușit să scape. Există înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere din zonă, atât înainte de comiterea crimei, cât și după aceasta. Polițiștii se străduiesc să-l găsească pe autorul teribilelor crime și solicită ajutorul populației.

Polițiștii cer ajutorul populației pentru capturarea ucigașului din Timișoara

Se pare că individul a părăsit locuința cu suma de 12.000 de lei, bani pe care cei doi bătrâni îi adunaseră în ziua respectivă, fiind și administratorii imobilului în care se găsesc numeroase cabinete notariale și case de avocaturi. Această situație ridică suspiciunea că bărbatul a acționat cu intenție premeditată și primise un pont.

Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură. Totodată, apelăm și la sprijinul populației, oferindu-vă câteva semnalmente ale bărbatului. Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă (purta un bandaj improvizat)”, a transmis IPJ Timiș.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: