Redactia.ro
Home » Știri » Filmul preferat al americanilor, în această perioadă. A „rupt” box-office-ul

Filmul preferat al americanilor, în această perioadă. A „rupt” box-office-ul

"Spider-Man: Far from Home"

„Spider-Man: Far from Home”, noul lungmetraj din seria de aventuri ale Omului-Păianjen, se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american după al doilea weekend de proiecţii pe ecrane, devansând cu mult concurenţa, în special „Toy Story 4”.

Cel de-al şaptelea film al seriei, bine primit de critici, a obţinut venituri de 45,3 milioane de dolari în Statele Unite şi Canada de vineri până duminică, conform Agerpres.

Aflat încă în urma producţiilor cele mai populare din această serie, „Spider-Man: Far from Home„, cu vânzări de 274,5 milioane de dolari de la lansare, ar putea deveni în curând episodul cu cele mai bune încasări la nivel mondial, cu 847 de milioane de dolari câştigaţi până în prezent, faţă de 890 de milioane de dolari obţinuţi de „Spider-Man 3” (2007), potrivit datelor oferite de site-ul Box Office Mojo.

În „Spider-Man: Far from Home”, Tom Holland revine în rolul supereroului care, după evenimentele din ”Avengers: Endgame”, trebuie să acţioneze pentru a apăra omenirea de noi ameninţări.