Redactia.ro
Home » Știri » Fiul Andreei Esca a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu Aris Eram

Fiul Andreei Esca a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu Aris Eram

aris eram

Aris Eram, fiul Andreei Esca, a trecut recent printr-un moment dificil care l-a dus de urgență la spital. Tânărul s-a accidentat în timp ce se antrena la sala de sport, suferind o rană severă la degetul inelar. În timpul antrenamentului, Aris și-a prins degetul între două gantere, ceea ce a dus la desprinderea unghiei de piele. A fost transportat imediat la urgențe, unde medicii au decis să îi coasă rana pentru a preveni o posibilă infecție. Acum, Aris trebuie să-și schimbe bandajul zilnic până când unghia va crește la loc. Deși este îngrijorat că ar putea rămâne fără unghie, tot ce poate face în prezent este să aștepte și să observe evoluția situației.

Ce s-a întâmplat, de fapt

Curiozitatea colegilor săi de la „Super Neatza” a fost mare în legătură cu reacțiile lui Aris după accident. Tânărul a mărturisit că, deși a încercat să gestioneze singur situația, prima persoană pe care a sunat-o a fost mama sa, Andreea Esca. Acest gest subliniază legătura strânsă dintre Aris și mama sa, în momente de nevoie.

„Eram la sală și mi-am prins degetul între două gantere și mi-a plecat puțin unghia. M-au cusut, dar mi-am revenit repede, după o săptămână. De la sală am ajuns direct la urgențe! Se deschisese, a trebuit să mă coase. Acum sunt bine, nicio problemă, îmi schimb bandajul zilnic, își revine. Trebuie să-mi crească unghia, sper să nu rămân fără unghie.”, a mărturisit Aris Eram în cadrul unui show TV.

Pe lângă incidentul nefericit, Aris Eram se bucură de începutul unui nou capitol în viața sa profesională. După ce a atras atenția publicului împreună cu sora sa, Alexia Eram, la emisiunea „America Express”, Aris a primit numeroase oferte de colaborare. Recent, a semnat un contract cu Antena 1 și s-a alăturat echipei de la „Super Neatza cu Răzvan și Dani”. Alături de Diana Munteanu, Ilona Brezoianu, Cuza, Nicolai Tand și Cătălin Rizea, Aris va avea ocazia să-și demonstreze abilitățile și să aducă un suflu nou emisiunii.

Debutul în Emisiune

Duminică, 2 iunie, Aris Eram și-a făcut debutul în emisiunea matinală „Neatza cu Răzvan și Dani”. Colegii de platou l-au primit cu căldură, iar Aris le-a povestit evenimentul nefericit prin care a trecut, fiind bandajat la mână. Debutul său a fost marcat de emoții și susținerea colegilor, care au fost curioși să afle mai multe despre incidentul la sala de sport.

Vestea că Aris s-a alăturat echipei de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost un motiv de bucurie și pentru sora sa, Alexia Eram. Ea a fost alături de fratele său în prima zi de emisiune, trezindu-se devreme pentru a-l conduce la platoul de filmare. „Chiar dacă este duminică, eu m-am trezit la ora 7:30 ca să-l duc pe Aris la prima lui zi de emisiune. Îl vedeți de acum înainte la Neața cu Răzvan și Dani. Am și eu emoții pentru el, dar 100% se descurcă”, a fost mesajul de încurajare al Alexiei.

Evoluția Profesională a lui Aris Eram

Aris Eram a început un nou capitol în viața sa profesională, fiind gata să-și demonstreze abilitățile și carisma la „Super Neatza”. Alături de echipa veselă și energică a emisiunii, Aris va contribui la succesul show-ului și va aduce o perspectivă nouă. Deși incidentul de la sala de sport a fost un obstacol neașteptat, Aris este hotărât să își continue drumul profesional cu încredere și determinare.

Aris Eram a demonstrat că poate face față atât provocărilor personale cât și celor profesionale. Accidentarea la sala de sport a fost un moment dificil, dar cu sprijinul familiei și colegilor, Aris și-a revenit rapid și este gata să își continue cariera la „Super Neatza”. Debutul său în emisiune și sprijinul acordat de sora sa, Alexia, subliniază legăturile puternice de familie și dorința de a excela în tot ceea ce face. Cu o carieră promițătoare în față, Aris Eram continuă să inspire și să aducă bucurie publicului său.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: