Redactia.ro
Home » Știri » Fiul Corneliei Catanga, mărturisiri dureroase despre moartea îndrăgitei artiste. Ce s-a înainte de a ajunge la spital: “Mi-au lăsat mama să moară”

Fiul Corneliei Catanga, mărturisiri dureroase despre moartea îndrăgitei artiste. Ce s-a înainte de a ajunge la spital: “Mi-au lăsat mama să moară”

Alex, fiul Corneliei Catanga, face mărturisiri dureroase despre moartea îndrăgitei artiste. Tânărul a povestit ce s-a întâmplat în dimineața morții artistei, înainte de a ajunge la spital.

Fiul Corneliei Catanga a dat primele declarații despre moartea fulgerătoare a mamei sale, îndrăgita cântăreață simbol a lumii lăutărești. Ca și Aurel Pădureanu, tânărul încă se află în stare de șoc după pierderea mamei sale.

Fiul Corneliei Catanga, mărturii dureroase despre moartea mamei

Băiatul Corneliei Catanga se declară profund afectat de decesul mamei sale. Fanii artistei s-au gândit, imediat după aflarea veștii cutremurătoare, la situația financiară precară de care artista se plângea în ultimii ani.

Alex a susținut că are posibilitatea să o înmormânteze, banii nefiind o problemă în acest sens. Șocul suferit de Aurel Pădureanu este mult mai îngrijorător. Bărbatul care a trăit alături de solistă preț de 33 de ani nu își mai dorește acum să comunice cu nimeni.

Moartea fulgerătoare a Corneliei Catanga i-a șocat pe toți. Niciun apropiat al artistei nu se aștepta ca starea de sănătate a artistei să se degradeze atât de repede.

Fiul Corneliei Catanga a povestit ce s-a întâmplat în dimineața morții artistei, înainte de a ajunge la spital.

”Avem cu ce să o înmormântăm. Avem bani. Nu asta este problema, banii. Tata este în stare de șoc, nu este în stare să vorbească cu nimeni. Îi strigă numele prin casă de când a murit. Nu a lăsat niciun cuvânt pe limbă de moarte. Cine se aștepta la așa ceva? Noi am chemat salvarea că i s-a făcut rău și după a murit. Cine se aștepta la așa ceva?!, a mărturisit fiul Corneliei Catanga, pentru playtech.ro.

”Măicuța mea, unde ești? Fără tine nu pot trăi!!! Mă duc s-o iau de la spital, s-o iau de la nenorociții ăia care mi-au lăsat mama să moară!!! Acum o duc la groapă pe măicuța mea, ea era totul pentru mine”, a mai mărturisit Alex, fiul Corneliei Catanga, pentru Impact.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Vestea că îndrăgita Cornelia Catanga s-a stins din viață vineri dimineață a zguduit întreaga Românie. Cornelia Catanga a murit la 63 de ani.

Jurnalista Mara Bănică a fost cea care a anunțat oficial decesul uneia dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică lăutărească din România, cea care “a crescut” sub aripa protectoare a Romicăi Puceanu.

Artista a făcut stop cardiorespirator, suprapus cu evoluția virusului COVID-19. A ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Universitar din București, după ce o bună perioadă s-a tratat de infecția cu coronavirus acasă.

Mara Bănică a mărturisit și că a vorbit de curând cu Cornelia Catanga, care era șocată de starea îndrăgitului Nelu Ploieșteanu, ajuns și el la Terapie Intensivă, după ce a luat Covid: „Nu cred că i se poate întâmpla așa ceva lui Nelu”, ar fi declarat Catanga la aflarea veștii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: