Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Dianei Șoșoacă face acuzații grave la adresa tatălui vitreg! Ce a declarat Andrei Georgescu despre Silvestru Șoșoacă

Fiul Dianei Șoșoacă face acuzații grave la adresa tatălui vitreg! Ce a declarat Andrei Georgescu despre Silvestru Șoșoacă

Scandalul care zguduie viața personală a senatoarei Diana Șoșoacă și a soțului său, Silvestru Șoșoacă, a ajuns în atenția publicului larg, marcând un nou capitol controversat în viața politică și personală a celor doi. Acuzațiile grave aduse de fiul senatoarei, Andrei Georgescu, în contextul unui proces judiciar în care se decide soarta unui ordin de protecție, aruncă o lumină tulburătoare asupra dinamicii familiale dintre membrii familiei Șoșoacă.

În sala de judecată, unde magistrații sunt puși în situația de a analiza necesitatea prelungirii ordinului de protecție, mărturia lui Andrei Georgescu vine să adâncească acuzațiile de violență domestică împotriva tatălui său vitreg. Potrivit declarațiilor sale, atât el, cât și mama și sora sa au fost victimele agresiunilor repetate ale lui Silvestru Șoșoacă, agresiuni care, aparent, ar fi motivate de consumul de alcool și tensiunile politice din cadrul familiei.

Fiul Dianei Șoșoacă își acuză tatăl vitreg

Andrei Georgescu acuză că atmosfera tensionată și violentă din casa familiei Șoșoacă nu este doar un episod izolat, ci o problemă persistentă, care a afectat profund bunăstarea și siguranța membrilor familiei. Afirmațiile sale, difuzate pe larg de mass-media, includ acuzații detaliate de abuz fizic și emoțional, punând sub semnul întrebării caracterul și comportamentul lui Silvestru Șoșoacă în cadrul dinamicii familiale.

„Foarte agresiv din cauză că el seara de obicei bea foarte mult. Era foarte alcoolic în ultimul timp și nu-i reușiseră anumite scheme pe care încerca să le facă în partid la noi, dându-i pe oamenii buni afară și implicându-i pe cei din PSD și PNL, dându-i bani. Foarte mulți bani trebuia să ia pentru chestia aceasta. Pe sora mea, de exemplu, când a trebuit să o ducă la școală de dimineață a luat-o de gât, a ridicat-o în aer și sora mea imediat a sunat-o pe mama. El era foarte agresiv și cu mama. Trebuia să plecăm la filiala din Austria. Am mers cu mașinile și s-a dat jos din mașina, a trântit ușa și s-a dus la mama și i-a dat o palmă. Şi cu mine era agresiv.

De exemplu, era seara, a băut vreo patru-cinci beri și vine la mine, se pune capul în cap cu mine și-mi zice că băi, tu să-i zici lui maică-ta să nu mai fie președinte SOS România, că eu vreau să fiu vreau să fac eu, că ea nu e în stare de nimic, e o proastă… Totul a pornit din cauza politicii”, a spus pentru sursa anterior menționată, Andrei Georgescu, fiul senatoarei Dianei Şoşoacă.

Cum răspunde Silvestru Șoșoacă

În fața acestor acuzații grave, reacția lui Silvestru Șoșoacă nu s-a lăsat așteptată. Într-o intervenție televizată la Antena3, soțul senatoarei a respins categoric acuzațiile aduse de fiul vitreg, sugerând că declarațiile acestuia sunt motivate de alte interese și nu reflectă realitatea. Silvestru Șoșoacă sugerează că Andrei Georgescu ar putea să suporte consecințele juridice ale afirmațiilor sale, o perspectivă care adaugă un nou strat de complexitate și tensiune la acest scandal public.

„Am văzut ceea ce susține Andrei Georgescu. E o nesimțire totală. Are 22 de ani, e adult şi poate să-și asume că din punct de vedere juridic tot ce a spus și va suporta consecințele într-un viitor.

Dacă tot mama lui a început seria asta de procese absurde împotriva mea, și eu voi contracara cu tot felul de procese în apărarea mea. Unul dintre el ar fi un proces de calomnie pe care îl va suporta băiețașul ăsta. Un tip care, dacă ne aducem aminte, acum câteva luni a fost prins băut la volan de către organele de ordine și i s-a suspendat permisul pe șase luni pentru că îl mai avusese luat de vreo două ori în anul acela și care își permite să spună despre mine că eu aș fi alcoolic.”, a spus Silvestru Şoşoacă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: