Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Cristi Borcea îi calcă pe urme tatălui său în afaceri! Patrick a dat lovitura la malul mării, ce face cu peste 20 de milioane de euro

Fiul lui Cristi Borcea îi calcă pe urme tatălui său în afaceri! Patrick a dat lovitura la malul mării, ce face cu peste 20 de milioane de euro

Deși încă nu a reușit să treacă peste examenul maturității, fiul lui Cristi Borcea a dat lovitura la malul mării! Patrick a investit peste 20 de milioane de euro în ideea sa și a reușit să-și facă tatăl mândru de el!

La doar 23 de ani, fiul lui Cristi Borcea calcă pe urmele tatălui său, care s-a prins cum merg afacerile tot cam de la aceeași vârstă pe care o are fiul lui acum.

Fiul lui Cristi Borcea îi calcă pe urme tatălui! A dat lovitura la malul mării

Deși nu a reușit până acum să își ia diploma de Bac, Patrick a dat lovitura la malul mării într-un domeniu extrem de ofertant. Băiatul cel mare al fostului Dinamovist pornește la drum cu o investiție de peste 20 de milioane de euro în zona de Sud a celui mai mare oraș de la malul mării, Constanța.

Domeniul ales de Patrick este cel al Imobiliarelor, una dintre cele mai ofertante afaceri ale acestor vremuri, cum ne puteam imagina.

În prezent, Patrick deține 50% din acțiunile unei firme de imobiliare care va construi 384 de apartmente într-un ansamblu rezidențial la malul mării. Tatăl său are cu ce se mândri!

Fiul lui Borcea, investiție de 20 de milioane de euro

Fiul lui Borcea nu bate pasul pe loc, ci este deja în desfășurare cu proiectul. Ar trebui ca în luna septembrie a anului viitor să fie gata primele 192 de apartamente. Celelate, tot 192 la număr, vor fi gata în mai 2023, conform planului.

Și se pare că domeniul Imobiliare i se potrivește mânușă lui Patrick Borcea! Nu este deloc novice în aceste afaceri. Fiul cel mare al lui Cristi Borcea a ajutat-o și pe actuala soție a lui Cristi Borcea,Valentina Pelinel, să finalizeze hotelul din Olimp al fostului lider din Ștefan cel Mare. Investiția s-a ridicat la 7 milioane de euro.

Ce a ieșit din mâna soției și a fiului său la Olimp a fost pe placul lui Cristi Borcea, care este de părere că perla de altă dată a litoralului românesc va reînvia și se va ridica la nivelui Coastei de Azur.

„Este foarte bine. Crede-mă! Iar la anul și mai mulți oameni, români, vor veni în vacanță aici. S-a investit foarte mult în Olimp, iar din 2021 stațiunea va fi ce-a fost cândva. S-au făcut investiții masive în Olimp, și eu am băgat peste 7 milioane de euro în hotel. Sunt discuții să se refacă faleza, sper cât mai repede. Iar atunci Olimpul va fi la nivelul Coastei de Aur sau a stațiunilor din Italia, din Croația. Olimpul a fost perla litoralului românesc”, a dezvăluit Cristi Borcea într-un interviu pentru Libertatea.ro.

Borcea Jr. a picat Bac-ul

Și deși la afaceri se pricepe de minune, se pare că atunci când vine vorba de școală, Borcea Jr. încă întâmpină cu emoții ceva probleme.

Patrick Borcea încearcă de ceva ani de zile să-și ia diploma de Bacalaureat. Fiul cel mare al lui Cristi Borcea a picat examenul maturității când l-a dat la vremea lui, și-a încercat norocul și în 2020, însă parcă n-a fost să fie.

Patrick Borcea nu a mai ajuns să susțină probele scrise de anul trecut pentru că și-a rupt mâna când a jucat fotbal.

Etichete: