Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Theo Rose are probleme de sănătate în primele luni de viață. Ce diagnostic teribil i-au pus medicii

Fiul lui Theo Rose are probleme de sănătate în primele luni de viață. Ce diagnostic teribil i-au pus medicii

Fiul lui Theo Rose se confruntă cu probleme de sănătate.

Theo Rose, cunoscuta artistă și mamă devotată, a împărtășit publicului o veste îngrijorătoare privind starea de sănătate a fiului său, Sasha, care a trecut prin momente dificile în primele două luni de viață. Într-un interval scurt de timp, micuțul a fost diagnosticat cu gripa A și infecție cu salmonella, două condiții care au pus la încercare rezistența și moralul întregii familii.

Cum a făcut Theo Rose față acestei situații

Theo Rose și soțul ei, Anghel Damian, au fost nevoiți să navigheze prin ape tulburi când Sasha s-a îmbolnăvit inițial de gripa A, urmată aproape imediat de o infecție cu salmonella. Artista a explicat că, în ciuda precauțiilor luate și a atenției acordate alimentației, micuțul a contractat aceste boli, provocând panică și îngrijorare în rândul părinților. Situația a fost cu atât mai alarmantă când au primit diagnosticul de salmonella, o boală care, în mod normal, nu este comună la vârsta fragedă a fiului lor.

După ce a reușit să depășească aceste obstacole, familia a fost lovită de o nouă veste: Sasha a fost diagnosticat cu streptococ, necesitând îngrijiri medicale de urgență. Această nouă încercare i-a determinat pe Theo și Anghel să petreacă nopți albe și să caute cele mai bune soluții medicale pentru recuperarea rapidă a fiului lor.

„Ce ziceți voi de băiatul meu? În două luni de zile a avut așa: gripa A, salmonela… băi, salmonela! De unde a adunat el salmonela nu știe nici Dumnezeu! Bănuim așa, dar noi i-am dat doar carne de țară, fiartă bine, adică nu știu… de undeva a adunat salmonela, mă rog… Am fost în Dubai, au venit rezultatele, noi credeam că e rotavirus, nu era rotavirus, era asta și după i-am făcut analizele când ne-am întors, purtător sănătos, continuam cu probiotice ca să echilibreze flora intestinală, că elimină copilul singur”, a dezvăluit vedeta pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, Theo Rose a subliniat că, prin toate aceste încercări, micuțul Sasha a rămas vesel și tonic, reacționând bine la tratament și menținându-și spiritul pozitiv. Aceasta a evidențiat capacitatea remarcabilă a copiilor de a face față bolilor și de a rămâne optimiști, chiar și în cele mai grele momente. În ciuda greutăților, Theo și Anghel au încercat să păstreze o atitudine pozitivă și să trateze fiecare problemă cu calm și umor.

„La o săptămână, mă trezesc cu el cu febra 39 cu 5, luni noapte eram la spital, că acum are streptococ. Băi, marele meu noroc cu copilul ăsta e că reacționează foarte bine la boală, la febră, la toate alea, nu e din ăla care să bolească. E vesel, e tonic, e cumva. Nu te lasă să te panichezi, să te îngrijorezi pentru el, să te uiți la el și să nu știi ce să-i faci, e vesel, își ia tratamentul conștiincios acolo. Greu, băi, nu-i ușor să fii bebeluș, frate. Trec ăștia mici prin o grămadă de chestii, nu știu, ți se rupe inima, dar noi încercăm să tratăm cu umor, nu vrem să ne panicăm la orice chestie. Bănuiesc că asta e perioada când chiar le adună pe toate”, a mărturisit Theo Rose.

Mesajul artistei către alți părinți

Prin mărturia sa, Theo Rose dorește să împărtășească cu alți părinți importanța de a rămâne puternici și de a aborda cu optimism provocările de sănătate ale copiilor. De asemenea, subliniază cât de crucial este să se acorde atenție simptomelor și să se caute imediat asistență medicală la primele semne de îmbolnăvire.

Starea de sănătate a fiului lui Theo Rose este o amintire dureroasă că, indiferent de precauțiile luate, copiii sunt vulnerabili la o varietate de afecțiuni. Cu toate acestea, povestea familiei Rose este, în același timp, o dovadă a puterii de a depăși momentele dificile cu speranță și curaj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: