Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Oanei Sîrbu s-a făcut mare! La 11 ani, Alexandru îi calcă pe urmele mamei

Fiul Oanei Sîrbu s-a făcut mare! La 11 ani, Alexandru îi calcă pe urmele mamei

GALERIE FOTO (3)

Oana Sîrbu are cu ce se lăuda! La cei 11 ani, fiul artistei, Alexandru, îi calcă pe urme mamei sale celebre. A început să studieze muzica, ceea ce înseamnă că a avut de unde să capete inclinațiile artistice, nu-i așa?

La 41 de ani, Oana Sîrbu lua o decizie pe care puțini au curajul s-o ia, pe atunci alături de partenerul ei de atunci, Robert Turcescu. În 2009, în viața lor a apărut Alexandru, un băiețel pe care artista l-a înfiat.

Chiar dacă relația cu Robert Turcescu s-a încheiat după 10 ani, mai exact în 2014, deși toată lumea se aștepta să ajungă la altar, se pare că Oana Sîrbu se descurcă excelent în postura de mamă. Mai mult, artista a reușit ca viața ei să nu ajungă subiect de cancanuri, așa că a reușit să păstreze în intimidate mai toate detaliile care țin de familia și cei apropiați ei.

Cu toate acestea, artista a fost surprinsă de mai multe ori prin oraș cu copilul ei, ieșind la plimbare alături de cățelușii familiei. Și pe lângă faptul că pentru ea, timpul parcă stă în loc, se observă cu ochiul liber cât de mare a crescut Alexandru, fiul Oanei Sîrbu!

Fiul Oanei Sîrbu s-a făcut mare! Alexandru îi calcă pe urmele mamei

Pe 13 mai, Oana Sîrbu va împlini 53 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Artista reușește ca prin miracol să mențină într-o formă de zile mari. Este tot mai clar pentru toată lumea că timpul parcă refuză să lase vreo urmă asupra chipului ei mereu tânăr și luminos, în ciuda anilor ce trec.

Oana Sîrbu apare tot mai rar în lumina reflectoarelor, însă chiar și așa, nimeni nu pare să o fi uitat-o pe îndrăgita artistă.

Acum, cea mai mare parte a timpului i-o dedică copilului ei, Alexandru. Fiul Oanei Sîrbu s-a făcut mare, iar la cei 11 ani, pare că vrea să-I calce pe urme mamei lui. Băiatul artistei a început studiază muzica de mai bine de un an, luând lecții de pian. Ne putem imagina că Oanei Sîrbu nu poate decât să îi crească inima în piept de bucurie.

Însă un lucru este clar! Fie că va alege o carieră artistică sau nu, Oana Sîrbu își va susține fiul în mod necondiționat, ca orice mamă ce-și iubește copilul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: