Redactia.ro
Home » Monden » Florin Călinescu, prima mutare în ceea ce privește televiziunea. „Am semnat un contract de consultanță”

Florin Călinescu, prima mutare în ceea ce privește televiziunea. „Am semnat un contract de consultanță”

De ce a plecat, de fapt, Florin Călinescu de la PRO TV.

Nu este o noutate faptul că Florin Călinescu a părăsit postul PRO TV. Acum câteva zile a dat de înțeles faptul că își dorește să pună bazele unei televiziuni suta la suta românești. Vedeta deja a luat legătura cu o firmă de concultanță. Iată ultimele declarații ale lui Florin Călinescu pe marginea acestui subiect.

Florin Călinescu are planuri mari în viitorul apropiat

Florin Călinescu deja și-a făcut planul și se gândește serios să pună bazele unui proiect de televiziune. Conform declarațiilor lui Florin Călinescu acesta deja a apelat la o firma de consultanță și plănuiște să pună pe picioare acets proiect alături de un prieten din aceeași breaslă. Florin Călinescu a spus că nu i-a fost deloc ușor să plece de la televiziunea în care a petrecut atât de mult timp și alături de care a avut atât de multe proiecte.

Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten, Adrian, acolo (n.r. Adrian Sârbu) și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori. Acum, Nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie, o sa mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovesc prea mult în latența și în amintirea unor vremuri. Pentru că mai sunt oameni care mă întreabă ce mai zic, ce mai fac, cum mai sunt, și mai aduc aminte de emisiunile alea de satiră, m-am gândit, pentru că niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele, să o iau de la zero, cum se zice. Nu am nici o teamă, nici o frică, e mai curând genul meu să contruiesc decât să mă dau pe tobogane făcute de alții, cu trasee bine gândite de ei, pentru ei și pentru distracția unor inconștienți.„, a spus Florin Călinescu.

Zilele trecute din declarațiile sale s-a înțeles că acesta ar dori să își facă propria televiizune, dar acesta a vrut să clarifice situația și să precizeze că este tot un proiect mediatic, dar în niciun caz nu este vorba despre o inființarea unui post TV. Florin Călinescu și-a lăsat fanii în suspans spunând că pe viitor va reveni cu detalii.

Am dat un anunț și vreau să vi-l explic pe îndelete. Caut oameni care să se exprime, într-un fel sau altul, într-un colectiv de creație. ca să fie foarte clar, nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de kamikaze, de nebun, e vorba poate de milioane, habar nu am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla, poate săptămâna aceasta, despre ce este vorba. De consilier, de consultant. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță pentru mai multe televiziuni. O să vă mai zăpăcesc de cap săptămâna aceasta și după aceea o să ne lămurim. S-a creat o confuzie, am spus facem o televiziune, nu fac o televiziune. Vă rog să aveți toată încrederea.„, a mai spus Florin Călinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: