Redactia.ro
Home » Știri » Florin Cîțu urmează să fie înlocuit? Ce spune liderul opoziției, Marcel Ciolacu

Florin Cîțu urmează să fie înlocuit? Ce spune liderul opoziției, Marcel Ciolacu

Demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății a aruncat în haos clasa politică din România! Mai mult, gestul premierului Florin Cîțu l-ar putea costa funcția de șef al Executivului. Avertismentul vine de la liderul opoziției, Marcel Ciolacu de la PSD. Acesta a anunțat că urmează depunerea unei moțiuni de cenzură.

Cei de la USR-PLUS au anunțat imediat după demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății că își retrag încrederea acordată premierului Florin Cîțu. Momentul este unul oportun și pentru Opoziție de a lua act de ultimele evenimente, pregătind în aceste momente o moțiune de cenzură, după cum a anunțat chiar liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Florin Cîțu urmează să fie înlocuit? Ce spune liderul opoziției, Marcel Ciolacu

În acest sens, șeful social-democraților a dat asigurări că se va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cițu. Marcel Ciolacu a anunțat și o lovitură de grație!

Social-democrații i-au invitat inclusiv pe cei din USR să semneze moțiunea împotriva Guvernului Cițu, în urma conflictului actual care s-a creat în interiorul coaliției aflate la guvernare, odată cu demiterea lui Vlad Voiculescu.

Mișcarea făcută de guvernul Cițu în plină pandemie a fost una inconștientă, mai subliniază Ciolacu.

”Categoric vom depune moțiunea de cenzură. Am înțeles că USR dorește schimbarea domnului Cîțu, moțiunea este cel mai democratic mod. Îl invit pe domnul Barna să semneze moțiunea. Sunt inconștienți, au lăsat România fără ministru, șantajează Guvernul și statul că nu se prezintă la ședința de guvern. Românii ar trebui să iasă cu furcile și să îi izgonească. Cum să anunțe un membru al Guvernului că nu se prezintă la ședința de guvern?! Cine a auzit vreodată să refuzi interimatul la Sănătate, cel mai important minister în pandemie?! În loc să vorbim de vaccinare, vorbim de ifosele USR”, a declarat liderul PSD, la Realitatea Plus.

Marcel Ciolacu: „Președintele României a creat acest circ”

Mai mult, Marcel Ciolacu susține că cel vinovat de situație ar fi chiar președintele Klaus Iohannis. În acest context, liderul PSD susține că este nevoie de alegeri anticipate.

”Președintele României a creat acest circ când a refuzat dreptul constituțional al PSD de a propune un premier. Președintele trebuie să rezolve această criză pe care el a creat-o. Decât să prelungești o criză politică, câteodată este bine să te întorci la popor și să faci alegeri. Suntem ferm convinși că USR nu va pleca de la guvernare. Este exclus ca PSD să susțină un guvern minoritar PNL”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: