Redactia.ro
Home » Monden » Florin Dumitrescu, cuprins de emoție după demiterea de la Antena 1: „Ghinioanele au cam stat pe geaca noastră”

Florin Dumitrescu, cuprins de emoție după demiterea de la Antena 1: „Ghinioanele au cam stat pe geaca noastră”

Florin Dumitrescu, cuprins de emoție după demiterea de la Antena 1: „Ghinioanele au cam stat pe geaca noastră”

Florin Dumitrescu, cuprins de emoție după demiterea de la Antena 1! Iată detaliile!

Florin Dumitrescu, cuprins de emoție după demiterea de la Antena 1

Într-un moment marcat de schimbări și provocări, celebrul bucătar Florin Dumitrescu a transmis un mesaj emoționant pentru soția sa, Cristina, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. După ce și-a încheiat perioada la Antena 1, Florin Dumitrescu a găsit timp să sărbătorească viața și iubirea care îl leagă de partenera sa de viață.

Cu o carieră impresionantă în domeniul culinar și o prezență constantă în emisiuni de televiziune, Florin Dumitrescu a cunoscut și gustul succesului, dar și momentele mai dificile ale vieții. Cu toate acestea, una dintre constantele sale rămâne dragostea pentru soția sa, Cristina, alături de care formează un cuplu frumos de aproape zece ani.

Într-un filmuleț postat pe rețelele sociale, Florin Dumitrescu a transmis un mesaj profund de recunoștință și iubire către soția sa. În această perioadă tulbure, în care a trebuit să facă față demisiei sale de la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Florin Dumitrescu a subliniat importanța prezenței Cristinei în viața sa.

Florin Dumitrescu: „Ghinioanele au cam stat pe geaca noastră”

Chef-ul a mărturisit că, din păcate, ghinioanele i-au marcat ultima perioadă, iar planurile de a petrece o vacanță în Portugalia alături de soția sa au fost date peste cap. Cu toate acestea, Florin Dumitrescu a promis că va face tot posibilul să aducă căldura și bucuria acelei vacanțe în viața lor, cu ajutorul iubirii lor necondiționate.

Într-o postare emoționantă pe Facebook, Florin Dumitrescu a declarat:

„Singurul moment din această toamnă care mă scoate la suprafață și îmi aduce bucurie și zâmbet este ziua ta! Mi-aș fi dorit să putem fi în Portugalia așa cum am planificat, dar din păcate ghinioanele au cam stat pe geaca noastră, promit să încerc să îți reproduc căldura pe care am fi trăit-o acolo. Te iubesc și îți mulțumesc că nu îmi dai drumul din brațe nici acum, când trăim ce trăim! Învățăm amândoi că frica nu are cum să învingă acolo unde este iubire! Te iubesc, Zelda! La mulți ani!”, a scris Florin Dumitrescu, pe Facebook.

Aceste cuvinte dezvăluie nu doar profundele sentimente ale lui Florin Dumitrescu față de soția sa, ci și determinarea și optimismul de a trece peste orice obstacol în calea lor.

Căsnicia lor a început în urmă cu aproape zece ani, într-un mod care poate fi descris ca un adevărat scenariu de film. Cei doi s-au întâlnit la un restaurant, unde Florin Dumitrescu lucra ca bucătar, iar Cristina a venit să redacteze un material. Întâlnirea lor a fost una plină de farmec, cu un desert special pregătit de bucătar pentru Cristina. De atunci, au traversat împreună multe momente și au crescut împreună două fiice.

„Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!”, a povestit Florin Dumitrescu, potrivit BZI.  

Chef Florin Dumitrescu și soția sa au trecut prin numeroase încercări și provocări în viață, dar dragostea lor rămâne o constantă puternică și inspirațională. Mesajul său pentru Cristina cu ocazia zilei de naștere arată că, indiferent de circumstanțe, ei sunt determinați să își păstreze iubirea și să facă față împreună tuturor ghinioanelor care pot apărea în calea lor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: