Redactia.ro
Home » Monden » Florin Piersic a împlinit 88 de ani astăzi! Sigur nu știai că și-a dorit să înfieze o fetiță

Florin Piersic a împlinit 88 de ani astăzi! Sigur nu știai că și-a dorit să înfieze o fetiță

Florin Piersic a spus adevărul despre starea sa de sănătate: "Arăt rău"

Florin Piersic, celebrul actor român, sărbătorește împlinirea a 88 de ani cu un mesaj emoționant pentru toți cei care îl iubesc și îl apreciază. Cu doar câteva zile înainte de ziua sa de naștere, el ne împărtășește gândurile sale despre trecerea timpului și amintirile dintr-o carieră plină de succes.

Trecerea timpului și amintirile neprețuite

Renumitul actor Florin Piersic nu se lasă prins de nostalgia vârstei, dar este conștient că timpul nu poate fi oprit. În ciuda acestui fapt, el păstrează amintiri neprețuite care s-au strâns de pe scena teatrelor și din viața sa personală.

Într-un spectacol memorabil, „Dulcea pasăre a tinereții”, Florin Piersic a rostit o replică care a răsunat pe scena Teatrului Național și care acum este adresată tuturor celor care îl iubesc și îl admiră pe acest actor excepțional. Această replică este un simbol al experienței sale artistice și a contribuției sale la teatrul românesc.

„Nu-i timp de nostalgii. Nu încă. Imediat e 27 ianuarie. În trei zile, se învârte «contorul» și vârsta mea devine infinit-infinit, simbolul prieteniei și iubirii, adică 88. Ce tare mi se potrivește! Iubirea, prietenia, speranța, bucuria sunt cuvintele pe care le prețuiesc cel mai mult pe lume și nu sunt doar niște… vorbe!

Am dat și am primit iubire de la voi toți, cei care îmi sunteți alături cu gândurile voastre bune, cu prietenia pe care mi-o arătați. Prietenia care mă umple mereu de speranța unei alte zile, unui alt an plin de bucuria de a vă vedea în sala de spectacol sau de a vă ști în fața micului ecran.”, a scris Florin Piersic pe Facebook.

Recunoștința pentru dragostea publicului

Maestrul Florin Piersic recunoaște că în cariera sa a oferit multe momente de bucurie și emoție publicului, dar spune că a primit înzecit de la oamenii care l-au susținut de-a lungul anilor. El este profund recunoscător pentru dragostea și aprecierea celor care au fost alături de el în călătoria sa artistică.

„Fără voi, fără aplauzele pe care mi le dăruiți, fără mesajele pe care mi le scrieți, fără privirile voastre calde când ne întâlnim pe stradă, aș fi fost… sărac. Pentru mine, asta e adevărata bogăție. Cea mai de preț. Dacă în sala de spectacol vă văd uneori de pe scenă înclinându-vă în fața mea, astăzi e rândul meu să mă înclin în fața voastră.

Și mai vreau să știți că citesc tot ce îmi scrieți și că aș vrea ca timpul să fie mai lung, ca să vă pot răspunde fiecăruia în parte. Norocul meu că sunt mare… la propriu…, ca să îmi pot întinde brațele ca niște aripi, să vă pot îmbrățișa pe toți.”, a mai scris Florin Piersic în mediul online, cu ocazia zilei sale de naștere.

O faptă bună trecută cu vederea

Florin Piersic împărtășește, în cele din urmă, o poveste din trecutul său care l-a impresionat și pe care a ales să o păstreze în taină timp de mulți ani. Este vorba despre momentul în care a întâlnit o micuță orfană și a decis să o ajute să-și schimbe viața. Cu modestie, el vorbește despre cum a susținut-o financiar și a vrut chiar să o înfieze, dar circumstanțele sale personale nu i-au permis să facă acest pas.

I-am spus: «unde locuiești, ce fac părinții tăi?». «Nu mai am părinți». Cum? «Mama a căzut de pe un car cu fân și a făcut o boală, nu a mai putut să o salveze nimeni. După două săptămâni, a murit și tata». «Și tu unde stai?» «Stau la o mătușă». (…) Și ne-am dus la ea. Fetița mi-era foarte dragă. Eu am avut o soră care s-a pierdut, în 42. Vreau să fac ceva pentru fetița asta. Zic: «vreau să o înfiez». Dragilor, e foarte important ce vă spun acum. Atunci, așa am simțit că vreau să o înfiez.”, a spus marele actor în cadrul unui interviu.

Marele actor s-a ținut de promisiune

Florin Piersic a povestit că el și acum ține legătura cu fetița deși acum este o femeie în toată firea. Legătura dintre ei este una foarte specială. La acea vreme el a decis că tot ce câștiga de la teatru să îi ofere micuței ce l-a impresionat.

Am ținut legătura și m-am dus la București și le-am spus părinților mei. Atunci, tata a spus: «Florin, tu ai atâtea probleme, noi suntem deja în vârstă. Te angajezi la un lucru foarte grav, pentru că tu trebuie să o aduci la București». Eram căsătorit, aveam probleme. Atunci i-am ascultat pe părinții mei, dar imediat am luat legătura cu ea, pentru că mă duceam des la Baia Mare. Și de atunci… am spus așa: că tot ceea ce câștig eu de la teatru, salariul meu, îl trimit fetiței acesteia.

Acum, când noi vorbim, Maria are două fete mari, e căsătorită și tabloul meu este în casa ei de la Drobeta-Turnu Severin. Măriuca spune că Florin Piersic este binefăcătorul ei. S-a căsătorit cu un om excepțional. Pe una dintre fetele ei o cheamă Florina, iar pe cealaltă Ștefania, după numele meu. Nu am devoalat până acum povestea asta, pentru că sună a laudă, dar nu este o laudă, e o pomană. E ceva de suflet.”, a povestit Florin Piersic în urmă cu un an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: